Ogroman interes na premijeri prvog filma o noćnom provodu u Beogradu

| Events |

U zagrebačkom CineStaru, u Branimir Mingle Mall-u, održana je svečana premijera prvog filma o noćnom provodu u Beogradu –'4 ruže'.

Debitantski film redatelja Vasilija Nikitovića osim filmske ekipe nisu propustili niti brojne poznate osobe poput Slavka Sobina, Elizabete Brodić, Lane Gojak, Ivane Ergić, Maria Petrekovića, Nenada Korkuta, Mirne Medaković, Hane Rodić te ostali.

Velika glumačka imena u filmu '4 ruže' donose nam priču jednog običnog čovjeka kojeg su privukla svjetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju otkrivamo dileme i ideje s kojima se svatko od nas susreće tijekom svoga života.

Šule u Beograd dolazi iz provincije i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobiva nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kojem će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub '4 ruže' otvorit će svoja vrata. Svaka noć u klubu pamtit će se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote. 

Film je, osim izvrsne skladateljice Marije Jelić, okupio i poznate glazbenike i bendove iz Hrvatske, Srbije i BIH – Rambo Amadeus, The Kuguars, Lollobrigida, Kal, Sevdah Baby, domaći Pavel i drugi, tako da se, osim za prizore i glumačku ekipu, pripremite i za famozan soundtrack. U filmu glume: Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Milutin Milošević, Nada Macanković, Dragana Dabović, Sonja Kolačarić.

Prvi film o noćnom provodu u Beogradu, u distribuciji Blitza, možete pogledati u svim CineStar i ostalim kinima od 27. veljače.

I ne zaboravite, ono što dogodi u Beogradu - ostaje u Beogradu, a vi budite svjedoci ove krimi – komedije pred velikim platnom.

Više informacija potražite ovdje.

4 RUŽE | Službeni Trailer | 2020