Održan je prvi Celebrity After Work Party

| Events |

Na Cvjetnom trgu (Zagreb), u kultnom kafiću “Gosti&Ona” u kojoj se okuplja zagrebačka krema društva, održan je prvi celebrity after work party u čast trenera svih trenera, živućoj legendi, Miroslava Ćire Blaževića.

Poznati hrvatski nogometni trener u svom je prepoznatljivom stilu prokomentirao svoju bogatu domaću I međunarodnu karijeru, te aktualna društvena zbivanja u sportu I oko njega, te se prisjetio svojih početaka I uspjeha koje svi pamtimo. U svom se obraćanju uzvanicima dotakao I legendarne utakmice protiv francuske reprezentacije davne 1998.g.

Trener Blažević ispričao je i par anegdotama sa svojim tadašnjim nogometašima, svojom je pričom razveselio brojne goste, izmamio osmjehe na lica uzvanika te je ostatak večeri proveden u ugodnom ozračju koje će se zasigurno dugo pamtiti.

Društvo su mu pravili poznata pjevačica Nina Badrić, pjevači Kristijan Rahimovski I Mladen Burna, te poznata voditeljica Paola Valić Bekić, a ispred Grada Zagreba, čast treneru odao je I pročelnik za Sport I mlade g. Milan Pavelić.

Program je vodila organizatorica Celebrity After Work Partyja i urednica portala glam.hr Melita Hanžek.

Kako šećer dolazi na kraju, trener Blažević na poklon dobio tortu u obliku nogometnog stadiona I nogometne lopte, poklon slastičarnice Meli, poklon Zlatarnice Rodić I buket cvijeća kojeg je izradila Danijela Puklek. Uzvanike je dance hitovima zabavljao poznati zagrebački DJ Tom Black.

Celebrity after work party prvi je u nizu susreta s poznatim osobama hrvatske društvene scene te se nadamo da će ih uskoro biti mnogo više.