Novosti iz NYX Professional Makeup-a

| Events |

Ove jeseni u trendu je isticanje usana I očiju!

Zato vam predstavljamo dvije nove kolekcije: ON THE RISE i LIP LINGERIE PUSH UP LIPSTICK.

S obzirom kakav volumen i novu dužinu trepavica donosi, s pravom On The Rise ne zovemo maskarom već jednostavno – lisftscara. 95% ispitanika potvrdilo je da su njihove trepavice uz pomoć On The Rise maskare, zaista, dostigle novu dužinu kao i volumen.

Ova ultra-pigmentirana formula zahvaća i prekriva trepavice crnom, mat nijansom za efekt brzog podizanja i instant volumena u samo nekoliko poteza.

Dolazi s posebno kreiranom četkicom – jedna je strana oblikovana poput pješčanog sata, dok je druga kružnog oblika za rezultat dramatičnog izgleda trepavica!

Što se tiče ˝all time favorite˝ Lip Lingerie kolekcije, predstavljamo inovaciju u 12 nijansi koja pored savršenog mat efekta ima i push-up efekt na usnama pa vaše usne nakon nanošenja ovog ruža instantno izgledaju punije.

Ruž koji dolazi u 12 nude nijansi za sve tonove kože ima profesionalno kreiran oblik aplikatora za precizno ocrtavanje, laganu i ugodna formula za dugotrajno nošenje te ugrađeno šiljilo, a mat formula ne ostavlja osjećaj suhoće.

Ruževe možete pronaći po cijeni od 68,90 HRK, a maskaru po cijeni od 84,90 HRK u svim NYX Professional Makeup prodavaonicama.