Nova suradnja Havaianasa i Happy socksa

| Events |

Suprotnosti se zaista privlače, a to su nam , upravo, svojom neočekivanom suradnjom, potvrdila dva najšarenija brenda čiji dizajn sada možemo nositi tijekom cijele godine. 

 

Ove sezone udružili su se, kultni brazilski brend,HavaianasHappy Socks, švedski pionir kada su u pitanju šarene čarape i donje rublje. Prva suradnja dva naizgled nespojiva brenda rezultirala je jedinstvenom kolekcijom koju ćemo moći nositi kroz sva četiri godišnja doba.

Spojila ih je zajednička ljubav prema šarenom i vibrantnom dizajnu koji u sekundi može podići raspoloženje. Ova zanimljiva kolekcija donosi japanke i čarape s tri različita printa koje su inspirirali snijegom prekrivena Švedska i sunčane plaže Brazila. Otkačeni printevi koji odišu pozitivom i dobrom energijom prikazuju skijanje, snježne planinske vrhove, palme, tukane i velike oceanske valove. 

Kolekcija prati već prepoznatljivu kvalitetu, udobnost te vrhunsku izradu oba brenda. Modele iz ove kolekcije naći ćete u paketu u kojem se nalaze Havaianasice i Happy Socks čarape jednakog printa.

Savršeno dizajnirane čarape s kojima možete nositi svoje omiljene japanke u bilo kojoj prilici, bez obzira na vrijeme, olakšat će vam zadržavanje ljetnog duha kroz cijelu godinu.

Svi modeli puni su karaktera i života, a zahvaljujući pažljivo odabranom dizajnu svidjet će se svakome tko svoj modni izričaj voli upotpuniti otkačenim i drugačijim detaljima.Tako da, jedini zadatak koji vam preostaje je odabrati vaš najdraži print!