Nova eklektična kampanja Diane Viljevac

| Events |

Nova kampanja dizajnerice Diane Viljevac, nazvane i miljenicom poznatih Hrvatica, oduševljava svojom svježinom i originalnošću.

Dizajnerica, koja ove godine slavi 10 godina rada, ne prestaje iznenađivati pa nas je počastila opsežnom i koloristički nadmoćnom kolekcijom modnih dodataka.

Kolekcija donosi novi dizajn torbi u dvije veličine, maloj i srednjoj, s remenjem u bojama koje komplimentiraju torbama te haljinama koje već standardno oduševljavaju glamurom i luksuzom. Dizajnerica ističe kako je ženama često teško pronaći modne dodatke koji se savršeno slažu s elegantnim večernjim haljinama, a da su ujedno i iskoristivi u drugim prigodama te govori kako je u ovoj kolekciji slijedila linije dizajna koji ju oduševljavaju, a da pročišćenost i minimalizam ostavljaju dovoljno prostora za jače elemente, u ovom slučaju boje. Ljubiteljice mode posebno cijene prostranost srednje torbe Kate i nježne linije manje torbe Sia.

Kao i u prethodnim kolekcijama, dizajnerica je na prvo mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi svaki od njih mogao biti iskorišten i u dnevnim i večernjim prigodama. Podesive ručke koje se mogu skinuti, decentno istaknut logo u zlatnoj boji i kvalitetna izrada su prvo što primijetite gledajući bogatu ponudu.

Dizajnerica napominje da boje koje su zastupljene u ovoj kolekciji nisu odabrane slučajno. Naime, Diana Viljevac poznata je po širokoj paleti boja u kojima izrađuje svoje haljine te se zbog takve mogućnostima izrade ističe na našoj modnoj sceni. Viljevac je istaknula kako je željela izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već će savršeno nadopuniti styling.

U ulozi modela našla se Mia Kuleš koja je predstavila kolekciju u kreativnom izdanju spajajući eleganciju i eklektičnost.

Torbe i remenje iz nove kolekcije moguće je pogledati i kupiti u Showroomu na adresi Šenoina 11, 2.kat, bez prethodne najave, te na web stranici www.dianaviljevac.com.