Noć kada je Zoran Šprajc izašao iz studija i postao 'live' u noćnom klubu Confusion

| Events |

U petak 13. rujna 2019. poznati zagrebački noćni klub.

 

Kad govorimo o zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, već i vrapci na grani znaju kako su najbolji partyi u noćnom klubu Confusion. A najbolji od najboljih su kad Confusion slavi rođendan, što se, ove godine, desilo na petak 13.

Zapravo su toliko dobri da je i službeni kum kluba Zoran Šprajc izašao iz studija i postao 'live'. Na ludoj rođendanskoj proslavi poznatom TV licu pridružile su mu se i glumice Mia Begović i Anita Matić - Delić, te brojni uzvanici iz javnog i društvenog života metropole.

''Nisam praznovjeran, pa mi petak 13 neće utjerati strah u kosti, niti ću puno o njemu razmišljati. Bolje je petak 13 koristiti kao još jedan dobar razlog za izaći i dobro se provesti na omiljenoj lokaciji'', otkrio je Zoran Šprajc koji je uživao i u novim delicijama iz Confusion kuhinje.

Naime, rođendan kluba bio je izvrsna prilika i da se gostima predstavi novi meni. U namjeri da gostima, uz čašicu razgovora i štogod za grickati iz nedavno preuređene kuhinje,ponude nove ukusne 'finger food' delicije kako domaće, tako i fuzije azijske hrane.

Voditelj kluba Ivan Milinković izjavio je: ''Ono na što bih definitivno stavio naglasak jesu 'pulled chicken' mini burgeri koji dolaze u tri okusa - bbq, pikantne chipotle i honey mustard, te noodle sticksi, štapići omotani tjesteninom također u tri okusa - pad thai, sweet sour i teriyaki. No tu su još i tortilje punjene piletinom i cheddar sirom, pileći prutići panirani u cornflakesu, pileća krilca u bbq umaku, onion ringsi, štapići od okruglica krumpira, proljetne rolice s različitim punjenjima, između ostalih i duck spring roll, chicken money bag, vegetable thai samosa i shrimp sesam wan tan. Posebna je pažnja stavljena na umake koji su svi rađeni u kuhinji i koje će vam predložiti u Confusionu slušajući kakve okuse vi volite.''.

Samo od nabrajanja svih delicija koje nude u Confusionu nećete ostati gladni, a ukusan 'finger food' prati i veliki izbor pića. Koncept noćnog kluba Confusion jest da na jednom mjestu mogu ponuditi dobru zabavu, hranu i piće uz nezaobilaznu sjajnu atmosferu.

Zapravo, neovisno o tome želite li se zabavljati u noćnom klubu uz sjajnu glazbu do ranih jutarnjih sati ili tek popiti i pojesti nešto u društvu prijatelja, Confusion će sasvim biti mjesto u kojemu će moći zadovoljiti sva svoja osjetila.

Zato požurite i iskusite sve što Confusion nudi.