Nebeska božićna bajka caffe bara Finjak

| Events |

Uskoro kreće najbajkovitije doba u godini, doba u kojem cijeli grad miriše na Blagdane.

U tom gradu skriva se jedan bajkoviti caffe, caffe kojega krase tisuće sićušnih šarenih lampica, caffe bar Finjak!

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine Caffe bar Finjak odlučio se tematski zaokružiti Božićnu priču, vesela ekipa iz Finjaka ove godine Vam je pripremila slatku malu poslasticu uz pomoć svojih cura iz Eventastica!

Ovogodišnja tema je Nebeska bajka!

Naime, posjetitelji će moći uživati u prizemljenim nebeskim balonima te će u njih moći sjesti, fotkati se i popiti svoje najomiljenije kuhano vino ili prefinu vruću čokoladu.

Tu su se našla i dva olovna vojnika, George i Michael, koji su neizostavan dio FINJAKOVOG adventa i koji će Vam i ove godine svirati bubnjeve, samo morate vjerovati da čujete njihovu pjesmu.

Čarobno svjetlo koje Vas obasjava dolazi iz velike Lanterne u kojoj ćete se također moći fotografirati te tako ponijeti sa sobom dio ovog posebnog svjetla. Kutak za opuštanje, sanjarenje, ljubljene i maštanje ovoga puta je ispod velikog mjeseca koji se spustio samo za Vas!

Ovaj mali, ali slatki caffe, čuva još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje, koje svake godine uveseljavaju novom bajkom.

A sad svi brzo u Vlašku 78 u najfotogeničniji Advent u gradu, koji je službeno otvoren i zaista je vrijedan pažnje.

Napomena: ne zaboravite okačiti Instagram fotkicu uz neizbježan hashtag #bozicnabajkaufinjaku.

Sigurni smo da će vam se svidjeti, jer nama jest!