Nama i Alma na Špici zaustavile su subotnji promet na Ilici

| Events |

Zagrebačka modna špica subotom imperativ je svih Zagrepčana, na kojoj se ispija kava, sreću prijatelji i promoviraju novi modni trendovi.

U tom duhu nastao je zajednički projekt Nama i Alma na špici, kroz kojeg su najdugovječnija domaća robna kuća Nama i modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko zajedno odlučili pokazati što od modnih imperativa ove  sezone odabrati i kako ih kombinirati.

Mjesto radnje glavni je Namin izlog na Ilici koji se ove subote pretvorio u fashion platformu za kompletan make over. Nasumce odabranih 6 Naminih kupaca stilistica Alma Premerl Zoko sa svojim je timom pretvorila u prava Lica špice.

Nikola Zoko

Alma je izjavila:„Zapravo, uvijek mi je bila želja pokazati stvarnim ženama kako se odjenuti za određenu prigodu, ali i dokazati da je moda u različitim veličinama i prilagodljiva svima. Nama kao sinonim za Zagrebački shopping u svojoj ponudi ima odjeću brojnih domaćih modnih brendova, odličnu ponudu obuće, modnih detalja.  Bio je gušt raditi outfite i pokazati različite modne stilove.“ .

Nikola Zoko

Kroz četverosatni make over, čiju je atmosferu izborom glazbe podigao DJ Dee, Alma je predstavila svaku od 6 Naminih kupaca koje su se prijavile za ovaj make over i promijenila im navike u odijevanju pokazujući kako mogu zablistati i u nekim drugim kombinacijama, ne izlazeći iz svoje komfor zone. 

Upravo zato su svi modeli nosili hulahupke s uzorcima iz nove kolekcije Jadran čarapa i neodoljive Galko kožne torbice, a kako bi make over bio potpun, u beauty kutku by Catrice, vizažistica Gina Marinović  pokazala  je nude trend za dnevni look i trend naglašenih očiju za posebne prigode. Za kosu je bio zadužen Keune, a frizerka Karla Krišto pokazala je nekoliko načina kako napraviti brze svečane frizure, ali i njegovati kosu odličnim Keune proizvodima. Kako bi svi modeli bili fresh pobrinule su se kozmetike Ziaja i Borotalco.

Nikola Zoko

Budući da je pred Naminim izlogom bila velika gužva, koju su stvorile znatiželjne ljubiteljice mode tražeći u Alminim modnim rješenjima inspiraciju za svoj total look i shopping u Nami, Franck se pobrinuo za toplu okrjepu promocijom novih kavica. Naravno, na špici! 

Nikola Zoko