Najtraženiji food truck je stigao u Zagreb

| Events |

 

Sezona piknika i druženja na otvorenom je počela, a uživanje u odličnoj hrani u parku Zrinjevac u samom središtu Zagreba od ovog vikenda pruža sasvim novo iskustvo originalne ponude Staropramen Food Trucka.

Restoran na kotačima, ovaj retro dizajnirani kamion u prepoznatljivoj zelenoj boji sa zlatnim detaljima oduševljava okusima i mirisima signature ponude jela koju je osmislio chef Marin Medak, najpoznatiji po street izvedenicama vrhunskih jela. Bilo da želite napraviti piknik na travnjaku, pojesti ručak u pauzi od posla, popiti pivo s prijateljima i uživati u slasnim zalogajima, vrijeme je da doživite sasvim drugačiji gastro koncept – Staropramen Food Truck koji se smjestio na Gastro Music by Staropramen festivalu.

Već prvog dana posjetili su ga brojni poznati i oduševili se ponudom: Rene Bitorajac, Miran Kurspahić, Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović, Matija Cvek, Anita Dujić, Daniel Bilić, Sarah Josipović, Arija Rizvić, Ana Strizić, Ali Mirza Mulabegović i brojni drugi. Marin Medak osmislio je menu koji se sjajno slaže s okusima Staropramen piva. Za ljubitelje mesa, tu je pooled pork bogat okusima u savršeno pečenom brioche pecivu. U ponudi je i tortilla wrap sa sporo pečenom vučenom janjetinom i dodacima koji odlično ističu raskoš ovog jela, a tu je i juneći shish s limunskom travom i cous sous salatom kojeg ne želite propustiti. Svako od ovih jela, chef Medak pomno je odabrao i uvrstio u ponudu Staropramen Food Trucka koji je otvoren do 28. lipnja. Da se pivo odlično slaže uz street delicije sad je već dobro poznato, no, Staropramen svojim novim konceptom ide korak dalje u pružanju sasvim novog doživljaja. Mnogi danas žele uživati u kvalitetnim jelima ali u nedostatku vremena, žele brzu ponudu.

Food Truck nudi upravo ovaj doživljaj, kvalitetnih namirnica i sjajnih jela pripremljenih u jednostavnijoj street varijanti. I dok chefovi ispred vas pripremaju jela, možete pronaći svoje mjesto uz Food Truck i uživati u zelenom okruženju najljepšeg zelenog parka ili pak uživati u koncertima tijekom večernjih sati. Glazba, dobra atmosfera i odlična hrana recept su za sjajan provod u gradu tijekom dana ili za brzi ručak, večeru il piknik.

U čemu je tajna ovog posebnog koncepta otkrit će svi koji do 28. lipnja posjete Staropramen Food Truck na Gastro Music by Staropramen festivalu na zagrebačkom Zrinjevcu. Radno vrijeme Staropramen Food Trucka je svakim danom od 11 do 23 sata. Originalna hrana, vrhunski recepti i sjajno uređenje, u središte Zagreba donose dašak svjetski popularnih gastro trendova.