Najcool „wow&boom“ brunch u gradu

| Events |

U zelenoj oazi najljepšeg vrta u gradu, onog Akademije likovnih umjetnosti, održan je Najcool „wow&boom“ brunch u povodu predstavljanja novog i inovativnog b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA.

Okupljeni gosti uživali su u opuštenoj atmosferi pravog ljetnog bruncha, gdje su uz ugodnu glazbu i zdrave obroke ispijali obje verzije ovog spoja voćnog soka i b.Aktiv LGG-a, kao i posebno osmišljene bezalkoholne voćne koktele.

Koktele na bazi b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA osmislio je i pripremio naš poznati koktel majstor Josip Nekić, a sve prisutne je oduševio Ivan Šarić, koji je uz voditeljski dio, kao iznenađenje sa svojom plesnom partnericom, Paulom Jeričević, iz showa Ples sa zvijezdama otplesao sambu.

Inovaciju u obliku b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA karakterizira svilenkasta tekstura, a riječ je o osvježavajućem spoju voćnog soka i b.Aktiva koji dolazi u dva neodoljivo osvježavajuća voćna okusa: beri boom i voćni wow.

Beri boom donosi svježinu jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje, dok voćni wow osvaja kombinacijom ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina - A, E, B1, B3, B5, B6 i B9, donose novu vrstu hranjivog i svježeg napitka kojeg ćete obožavati. Bočica od 330 grama b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINK donosi neodoljivu svježinu voćnih okusa, a može se pronaći u rashladnim vitrinama diljem Hrvatske.