“Megaročkalica by Šuputica” je novi koncept proslave dječjih rođendana u CineStar kinima

| Events |

Najvažniji dan u životu svakog djeteta je, naravno, njegov rođendan.

Proslava rođendana u CineStaru je odavno najpopularnija dječja usluga, a jedan od razloga je taj da se sve što je praktički potrebno nalazi na jednom mjestu – pozivnice, dječji film po izboru, kokice i piće, a proslava se nastavlja u modernim rođendaonicama uz Play station i maskote, te tortu i svjećice.

Novost da CineStar lansira novi rođendan u suradnji s djeci najpoželjnijom zvijezdom Majom Šuput oduševila je sve mališane.

Naime, CineStar i Maja ostvarili su suradnju na ovogodišnjem Dječjem festivalu u sklopu kojeg je Maja predstavila svoj prvi dječji album ‘Što je to ljubav’. Najmlađi posjetitelji okupili su se oko Maje koja je u trenutku od glazbene zvijezde koju obožavaju postala njihova prijateljica. Ta brza transformacija je bila momentalno znak da se CineStarova proslava Dječjih rođendana poveže s Majom, a Maja je prijedlog oduševljeno prihvatila i kao rezultat je nastala “Megaročkalica by Šuputica”, najbolja filmsko-glazbena proslava rođendana koju vaše dijete može zamisliti.

Megaročkalica je posebna vrsta proslave u rođendaonici koja se nadovezuje na CineStarovu osnovnu uslugu rođendana – dječji film i rođendanski meni te tortu iza filma.

Iako Maja ne može biti na proslavi rođendana, ona se pobrinula da svi imaju dojam kao da je ona tu.

Glavni sadržaj rođendana je pjevanje karaoka, gdje svi mališani mogu pjevati Majine pjesme ili pjesme drugih izvođača na Majushka mikrofonu, tu će još biti 'Majin bubanj sreće' te još mnoga druga iznenađenja, a slavljenica/ik dobiva poklon majicu s Majinim potpisom, a i ostali slavljenici sitna iznenađenja.

Megaročkalica će se moći bukirati samo u odabranim kinima koja imaju rođendaonice (popis kina dostupan na linku), a u ovo praznično razdoblje, bit će ponuđena po posebnoj promo cijeni.

Sve informacije o ovoj posebnoj suradnji možete pronaći ovdje.

 

Megaročkalica by Šuputica |USKORO|