Kiehl's predstavio kolekciju s novim moćnim sastojcima

| Events |


Inspiriran istraživanjima ljekovitog bilja i korištenju prirodnih sastojaka, po kojima je poznat od svog osnutka, Kiehl's je 11. veljače u prostoru Muzeja Mimara predstavio novu kolekciju Cannabis Sativa Seed Oil, posebnu po inovativnom sastojku - ulju sjemenki konoplje, ali i po tome što je novo ulje namijenjeno upravo za normalnu do problematičnu kožu.

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate
 

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate namijenjen je normalnoj do problematičnoj koži ili koži koja je sklona nepravilnostima, a ključnu ulogu imaju dva glavna sastojka; ulje sjemenki konoplje koje ima ublažavajuće i smirujuće svojstvo te ulje zelenog origana koje pomaže u obnavljanju i smirivanju problematične kože zbog svog antibakterijskog i pročišćavajućeg svojstva. Da je korištenje ulja zapravo dobro i za masnu kožu, otkrili su polaznici drugog Kiehl'sovog Skincare Masterclassa održanog ovog ponedjeljka u prostorima muzeja Mimara, sa čime je i započeo Kiehl'sov dvodnevni program. Gošća edukativne radionice bila je priznata dermatologica dr. Željana Bolanča koja je sa strane struke upotpunila temu problematične kože te dala savjete kako se takva koža pravilno njeguje. Ovo je drugi po redu Kiehl'sov Masterclass za kojim se pokazala potreba nakon što je prvi, održan u listopadu prošle godine, popunjen u rekordnom roku. Ovog su puta polaznici imali priliku isprobati novu kolekciju proizvoda, saznati kako koža reagira na pojedine sastojke te napraviti pregled kože. 

Kiehl's Masterclass

Vodeći se filozofijom zdrave kože ali i zdravog načina života, nakon edukativnih radionica o njezi kože, Kiehl's je u istom prostoru organizirao i radionicu brige o kondiciji tijela. 

Kiehl's Herbal Fix event

Dvodnevni Kiehl'sov event, proveden u društvu onih za koje vjerno stvara već desetljećima, završio je medijskim događajem kojem su nazočila i poznata lica iz kulturnih i umjetničkih krugova: dizajnerica Diana Viljevac, pjevačica Nika Turković, dizajenerski dvojac ELFS, dermatologica dr. Željana Bolanča, brojni drugi dugogodišnji ljubitelji Kiehl'sa te medijski partneri. Prostor Muzeja Mimara, za ovu je priliku pretvoren u pravu zelenu oazu sa spojem Kiehl'sove ljekarničke tradicije. U tematski uređenom prostoru, uzvanici su mogli uživati u kozmičkim ritmovima Aklee Neon, nove mlade kantautorice koja je svojim glazbenim talentom upotpunila cijelu priču i dala poseban doživljaj uzvanicima. 

Kiehl's Herbal Fix event

Kolekcija je dostupna od 11. veljače u Kiehl's prodavaonicama u: Arena Centar, City Center one West, Centar Cvjetni, City Center one Split i Supernova Zadar. Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal ulja (30ml) je 330,00 HRK, a cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal gela za čišćenje lica je 200,00 HRK (150ml) i 95,00 HRK (75ml).