Kandit No Guilt čokolada bez dodatnog šećera od sada je dostupna na svim prodajnim mjestima Polleo Sporta

| Events |

Pronaći balans između uživanja i zdravlja novi je trend u svim područjima života, pogotovo u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi.

Za sve one koji se jednostavno ne mogu odreći slatkog, ali žele pripaziti na ono što prehranom unose u organizam, Kandit  je ove godine na tržište, u svojoj već bogatoj ponudi čokolada, lansirao liniju zdravog programa– Kandit No Guilt, čokolade bez dodatnog šećera.

Kandit No Guilt  čokoladama uživati možete bilo kada i bilo gdje bez osjećaja krivnje.  Ove čokolade su namijenjene baš za one koji paze na svoju prehranu bilo da su rekreativci ili aktivni sportaši,  kojima se dan vrti oko uravnotežene prehrane i treninga te trudnicama i mamama koje paze na liniju i svima koji žive zdravijim načinom života.

Zbog svojeg posebnog sastava Kandit No Guilt čokolada pogodna je i za dijabetičare pa ju tako preporučuje i  Hrvatski savez dijabetičkih  udruga.

Od sada možete, bez grižnje savjesti, uživati u čokoladi jer su Kandit No Guilt čokolade napravljene bez dodanog šećera s 84% kakaa ili  mliječne čokolada s 34% kakaa i najkvalitetnijim bademima.

Mnogi će biti sretni što čokolada s 84% kakaa nije gorka jer sadrži steviju i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus.  No Guilt čokolada s 84% kakaa od sada je dostupna i kao čokoladni prutić od 30 g pa vam uvijek može biti pri ruci.

Za one koji vole čistu tamnu čokoladu, Kandit od nedavno ima i No guilt pure 84% te dragee s bademom ili lješnjakom. Bitno je naglasiti da te čokolade sadrže i 29% dijetalnih vlakana.

Virna Jogunica, direktorica marketinga Polleo Sporta, izjavila je: „Kandit se ove godine, s linijom No guilt, potvrdio kao tvrtka koja prati svjetske trendove i promišlja o sve istančanijim zahtjevima potrošača. Od početka godine, kad je linija krenula na tržište, dobivamo samo pozitivne komentare sa svih strana. Potvrda našeg dobrog smjera je i ulazak linije od 6 proizvoda No guilt u Polleo sport te očekujemo uspješnu suradnju, posebno jer je smo pri razvoju čokolada vodili računa o prehrani sportaša“ navodi Tihana Kostenko, direktorica marketinga Kandita. Polleo sport , lider u industriji i ambasador aktivnog života i uvrstio je No guilt u  ponudu u svojim  centrima u Hrvatskoj, a preko web shopa otvorio je prodaju i u Sloveniji i Austriji. U Polleu ističu da je  Polleo Sport  predan edukaciji I motivaciji potrošača o važnosti zdravog življenja. „Predstavljanjem Kandit No sugar added čokolada na našim prodajnim mjestima, dajemo kupcima mogućnost da se zaslade bez grižnje savjesti te želimo pokazati kako živjeti zdravo i aktivno nije kazna, već stil života koji pojedinac odabire za sebe svaki dan“.

Jučerašnje predstavljanje ove suradnje nisu propustili Ana Begić Tahiri, Mijo Matić, Mario Valentić te mnogobrojni influenceri koji su oduševljeni ovom čokoladom.

Sve je više zaljubljenika u zdravi način prehrane, onih koji prelaze na vegetarijanski način prehranu ili onih koji samo žele zamijeniti naviku uživanja u nezdravoj hrani zdravijim, a jednako ukusnim čokoladama. Uz Kandit čokolade bezbrižno uživajte u neodoljivim i zdravim slasticama, a više informacija o ovim čokoladama potražite na:https://kandit.hr/no-guilt .