Kako je ukrasni papir Douglas parfumerija pomogao dječici

| Events |

Predstavnici Douglas parfumerija s Carmen Ankicom Ljubić, ravnateljicom dječjeg vrtića Kapljica
Predstavnici Douglas parfumerija s Carmen Ankicom Ljubić, ravnateljicom dječjeg vrtića Kapljica

 Poseban ukrasni papir čije su božićne motive nacrtale vrijedne ručice mališana iz Dječjeg vrtića Kapljica u Bistri, a koji je bio dostupan za kupnju u Douglas parfumerijama po simboličnoj cijeni od 5 kuna, uljepšao je brojne poklone ispod bora ovog Božića. Tome u prilog govori brojka od čak 3.469 prodanih komada ovog preslatkog ukrasnog papira, odnosno 17.345 kuna prikupljenih u humanitarnoj akciji Douglas parfumerija za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Uz brojne građane koji su se odazvali akciji kupnjom papira, svoj osobni doprinos su dale i Douglas parfumerije koje su donirale dodatnih 21.280 kuna kako bi se osigurala kupovina dovoljnog broja aspiratora na komprimirani zrak prijeko potrebnih Specijalnoj bolnici. Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija, uručila je ček s iznosom donacije ravnatelju Specijalne bolnice, Renatu Mittermayeru, koji nije mogao sakriti oduševljenje akcijom.

 „Vrijeme blagdana i darivanja idealna su prilika za dobra djela i podsjećanje javnosti na poteškoće s kojima se suočavaju najmlađi članovi društva na koje smo posebno osjetljivi. Ovog Božića smo željeli darovati više od poklona, stoga smo odlučili doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju malih pacijenata Specijalne bolnice u čemu su nam ponovno pomogli naši potrošači, ali i mališani iz Dječjeg vrtića Kapljica bez čijih crteža ova akcija ne bi bila moguća. Hvala svima koji su bili dio ove prelijepe priče koja je, na naše veliko zadovoljstvo, imala sretan i uspješan kraj! “, izjavila je ovom prilikom Adrijana Bokan.

Ravnatelj bolnice Renato Mittermayer s Adrijanom Bokan iz Douglas parfumerije
Ravnatelj bolnice Renato Mittermayer s Adrijanom Bokan iz Douglas parfumerije

Prema riječima ravnatelja bolnice Renata Mittermayera, u Specijalnoj bolnici trenutno je smješteno 107 korisnika kojima se pruža odgovarajuća medicinska skrb, pri čemu je najmlađi pacijent star svega 3 mjeseca. Donacija Douglas parfumerija, uz sredstva prikupljena prodajom ukrasnog papira, pomoći će u podizanju kvalitete zdravstvene skrbi za sve male bolesnike koji su nas ovog Božića naučili da poklon zbilja može značiti puno više.