Journalov Xmas party okupio mnoštvo poznatih lica

| Events |

Journal.hr xmas party

 Journal.hr Xmas party sinoć je okupio više od 1.000 uzvanika, koji su se do kasnih večernjih sati zabavljali u magičnom ambijentu novootvorenog zagrebačkog heritage hotela Amadria Park Capital.

 U vrlo kratkom roku, partyji portala Journal.hr, ljetni i zimski, visoko su podignuli ljestvicu i postali ekskluzivno mjesto okupljanja brojnih prijatelja brenda, suradnika i poslovnih partnera, koji se uvijek iznova rado odazovu pozivu i svojim prisutstvom dodatno oplemene čarobnu, svečanu, a istovremeno i ugodnu atmosferu svakog Journal.hr partyja. Iznimka nije bila ni ova sezona, kada se za Xmas party već tradicionalno tražila pozivnica više.

Journal.hr xmas party
Iva Radić, vlsnica Journal.hr portala, Journal.hr xmas party

 Za mjesto radnje odabran je novootvoreni zagrebački heritage hotel Amadria Park Capital, koji se prigodno smjestio u samom srcu Zagreba i u svojim prostorijama nadahnutim sjajem art décoa ugostio više od 1.000 uzvanika. Journal Xmas party i ovog je puta u velikom broju bio posjećen od strane poznatih imena hrvatske društvene scene, a božićnu zabavu u magičnom interijeru nisu propustili Jelena Veljača, Aleksandra Dojčinović, Ljupka Gojić Mikić, Tatjana Dragović, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Marijana Batinić, Petra Kurtela, Vanda Winter, Mara Bratoš, Judita Franković, Korana Gvozdić, Mirjana Mikulec, Viktorija Rađa, Luka Nižetić, Saša Lozar i brojni drugi.

 Grandiozan prostor u prizemlju hotela ugostio je i glazbene zvijezde, Massima Savića i Barbaru Tucker, koji su do kasnih večernjih sati svojim hitovima zabavljali okupljeno mnoštvo, a osvježenje je pružio Beefeater gin u uvijek popularnoj kombinaciji s tonikom, Cocktom i Vitamin Well vodom. Uzvanike su dočekivale hostese odjevene u haljine iz najnovije Naf Naf kolekcije, a u posebno dizajniranom kutku, imali su priliku isprobati i kupiti IQOS – inovativan uređaj koji zagrijava, a ne gori duhan te čijim se korištenjem stvara značajno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigarete.