Jedinstveno Make Up natjecanje i natjecanje u Nail dizajnu s temom "EUPHORIA"

| Events |

Učilište Profokus poziva sve zainteresirane učenike srednjih škola i početnike da se prijave na drugo po redu, jedinstveno natjecanje za dizajn noktiju i make-up  natjecanje pod nazivom “Euphoria” koje će se održati 6. ožujka 2020. godine u organizaciji Učilišta Profokus i tima Beauty & Hair Expo Zagreb Zagrebačkog velesajma.

Ovogodišnja tema “EUPHORIA”, inspirirana je najpopularnijom tv serijom za mlade istoimenog naziva.

Ovu seriju posebno je obilježio kreativni, nekonvencionalni make-up koji je i poslužio kao inspiracija za odabir jedinstvene teme kroz koju će natjecatelji moći u potpunosti izraziti svoj talent.  Tema stavlja naglasak na upotrebu kontrastnih, atipičnih kombinacija boja, šljokica i kristala te osmišljavanje neuobičajenih oblika i formi u make-up dijelu natjecanja te na neočekivani odabiri neon boja, aplikacije, šljokice i cirkone koji su bitan element ukrašavanja u dijelu natjecanja koji se fokusira na dizajn noktiju, iako je fokus na ravnim linijama.

Od natjecatelja se prvenstveno očekuje vještina i preciznost u radu. Prilikom ocjenjivanja će se najviše razmatrati ideja, kreativnost u razmišljanju i realizacija teme, iako je primarna svrha ovog natjecanja poduprijeti mlade, inovativne pojedince koji se još uvijek obrazuju, kako bi vježbali i prezentirali  do sada stečena znanja i kvalitetno razvijali svoje talente.

Najboljim natjecateljima osigurani su izvrsni sponzorski paketi s kvalitetnom profesionalnom opremom koja će im olakšati razvoj daljnjih vještina i ulazak na tržište rada, a natjecanje će se održati na Zagrebačkom velesajmu, na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb, a natjecatelji moraju ponijeti svoj vlastiti pribor i preparate.

Prijave za sudjelovanje potrebno je izvršiti najkasnije do 24. veljače 2020. godine, a više detalja vezano za prijavu i pojedinosti natjecanja možete pronaći ovdje.