Inovativni koncept - World Traveler’s Bar s Putoholičarima oduševio Riječane!

| Events |

U Rijeci je, u jednom od najposjećenijih koktel barova Three Monkeys, održan prvi World Traveler’s Bar – jedinstveni koncept populariziranja putovanja i svega vezanog za putovanja,  osmišljen za sve ljubitelje putovanja i one koji će to tek postati.

World Traveler's Bar osmišljen je kao ugodno druženje uz program putopisnog predavanja i općenito tema vezanih za putovanja.

Serija World traveler’s druženja započela je putopisom poznatih Putoholičara Ive i Branka - najpoznatijih hrvatskih putopisnih blogera.

Naime, Iva Mihalić Krčmar i Branko Krčmar ljubav prema putovanjima dijele na svom blog/portalu Putoholičari uz brojne anegdote i savjete, a ovom su prilikom svim ljubiteljima putovanja otkrili uzbudljive priče iz Sjeverne Koreje, države koja se smatra najzatvorenijom na svijetu, dočarane kroz dojmove Putoholičara te uz fotografije i video zapise izazvala je veliku pažnju i otvorila brojna pitanja!

Izuzetno velik interes za sva događanja vezana uz putovanja potvrđen je velikim odazivom publike koja je u odličnoj atmosferi Three monkeys bara gotovo bez daha odslušala ovo zanimljivo predavanje.

Kako bi ponovno došli do daha, pomogli su im posebno osmišljeni kokteli za ovu večer i bogata tombola.

World Traveler agencija ovom je večeri predstavila novi koncept putopisnih događanja za koje se tražilo i ubuduće će se, zasigurno, tražiti mjesto više, a prema reakcijama publike već se sada s nestrpljenjem očekuje sljedeće izdanje, za koje vrijedna ekipa World traveler agencije sprema nova iznenađenja.