Havaianas stvorio malu tropsku oazu u centru Zagreba

| Events |

Kultni brend Havaianas iznenađuje nas svake sezone svojom kreativnošću i inovacijom kada su u pitanju novi modeli i kolekcije ljetne obuće. U Velvet Cafeu, koji je na jedan dan postao mala tropska oaza, predstavljene su nove kolekcije Havaianasa. Ovaj događaj popratili su i neki od vodećih hrvatskih influencera poput Lidije Lešić, Deana Pelića, Barbare Repe i Tomislava Pancirova, te pjevačice Manuele Svorcan i fotografa Gorana Čižmešije

Na ekskluzivnom predstavljanju novih kolekcija influenceri i predstavnici medija mogli su se upoznati s pričom i idejom koja stoji iza novih modela. Standardne, i već tradicionalne kolekcije, poput Slim i Brasil Logo upotpunili su modeli u novim vibrantnim i ljetnim bojama poput neonske zelene ili hot pink nijanse koje će razveseliti svaku garderobu. Osim standardnih kolekcija, prave zvijezde bile su nove kolekcije s različitim uzorcima i teksturama. Slim Strapped i Top Fashion kolekcije zanimljivi su spoj standardnih modela s ludim bojama i kreativnim printevima koje su same po sebi simbol pravog ljeta.

Neodoljivi Slim Glitter modeli uhvatili su pažnju na samom početku zbog svog sjaja koji uz sunce još više dolazi do izražaja, a opet se izvrsno uklapa u večernje kombinacije zbog svoje doze glamura. Osim glitterom, Havaianas se ove godine poigrao i s baršunom te su tako nastali Velvet Slim modeli koji su neizostavni ako vam fali malo elegancije među ljetnom obućom. You St. Tropez sandale vratile su se i ove godine u novim bojama te se predviđa da će opet biti ljetni hit zbog svojeg retro i ženstvenog izgleda. Posebne kolekcije s printevima poput IPE, Tarsila, Hype, Game of Thrones, Marvel, Star Wars i Harry Potter pokazale su uvijek šareni i zabavni duh Havaianasa.

Nove kolekcije Havaianasa svidjet će se svim ljubiteljima šarenila, glamura i popularne kulture, a novim kolekcijama Havaianas je još jednom potvrdio da prati, ali i postavlja trendove.