CineStar TV Channels proslavili su 10 godina emitiranja u regiji

| Events |

CineStar TV Channels prošlog su petka proslavili 10 godina emitiranja u regiji, te ujedno najavili i pokretanje novog kanala posvećenog serijama, CineStar TV Series.

Povodom proslave okupili su se brojni partneri i prijatelji koji su CineStar TV Channels čestitali na uspjehu.

Nakon legendarnog otvaranja Weekend Media Festivala u Rovinju, zabava se nastavila i sutradan u novootvorenom Grand Park Hotelu, ali ovoga puta u organizaciji CineStar TV Channels filmske grupacije kanala, koja je prema komentarima prisutnih proglašena „najboljim partyjem ovogodišnjeg Weekenda“.

CineStar TV

Brojni uzvanici iz poslovnog svijeta, kao i s glumačke i glazbene scene, imali su priliku uživati u proslavi desete godine djelovanja CineStar TV Channels grupe, koja je svojim postojanjem izmijenila sliku filmskih kanala u regiji i donijela na tržište nove standarde filmskog sadržaja za sve uzraste. Bez obzira volite li romantične komedije, ljubavne drame, znanstvenu fantastiku ili ste više za akcijske trilere, sve to možete pronaći na svojim omiljenim CineStar TV kanalima.

Tajnu ovog uspjeha uzvanici su imali prilike čuti upravo na proslavi obljetnice. Od pokretanja prvog kanala 2009. godine do danas, CineStar TV kanali se emitiraju u čak sedam zemalja u regiji, na platformama preko dvadeset vodećih operatera, a samim time omogućuju gledanje vrhunskog filmskog sadržaja u preko četiri milijuna kućanstava.

CineStar TV

Zanimljivo je istaknuti kako prvi pokrenuti kanal grupacije CineStar TV i danas drži prvo mjesto u gledanosti među svim filmskim kanalima koji se emitiraju putem platformi, te da je prema podacima TV Beata, CineStar TV Channels grupa u samo godinu dana ostvarila porast udjela gledanosti od nevjerojatnih 96%.

Proslava je samo uvod u slavljeničku kampanju u kojoj je pripremljen bogat program ispunjen TV premijerama, filmskim hitovima i fantastičnim serijama, omogućujući tako gledateljima ekskluzivan i premium sadržaj 12 - 16 mjeseci nakon prvog prikazivanja u kinu.

CineStar TV Channels okupljaju ukupno šest žanrovski predodređenih filmskih kanala prilagođenih potrebama svakog filmofila i ljubitelja serija, a uz premijerne filmove i nezaboravne serije, gledatelji mogu pogledati i atraktivni materijal o snimanju najnovijih filmskih hitova, ekskluzivne intervjue s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo toga. Detaljnije o ponudi CineStar TV kanala i rasporedu emitiranja, možete pronaći na web stranici www.cinestartvchannels.hr .

CineStar TV