Bye Bye school party u Orchestri

| Events |

Dugo toplo ljeto u Orchestri započelo je Bye Bye school partyjem.

Popularni francuski lanac dječje odjeće, Orchestra, pozdravio je školsku godinu te malim i većim šminkerima zaželio duge, modne i zabavne ljetne praznike. Na Bye Bye school partyju komentirali su se uspjesi, pričalo se o prvašićima te su mame i klinci zaigrali turnir u školici.

Usprkos  jakom suncu, klinci ljeto vole provoditi vani te im je važna zaštita za osjetljivu dječju kožu. U Afrodita beauty korneru predstavljeni su ovoljetni proizvodi za sunčanje za djecu, ali i hit proizvodi za mame poput Natural Marmelade koja nosi certifikat 99%prirodna.

U fokusu, nove kolekcije brenda Orchestra, su trendy boje poput žute, zelene i koraljne, krojevi koji nalikuju na one koje nose odrasli, ali i praktična rješenja, popularni Orchestrinih kompletići koji omogućuju šik look i u opuštenim trenutcima.

Kako bi bili spremni za ljeto, mališanima je Orchestra pripremila i prekrasan plažni program s velikim izborom kupaćih kostima i pripadajućih detalja.

Poznate mame Mirna Medaković Stepinac, Barbara Vicković, Daria Lorenzi i Olga Pakalović odgovorile su na pitanja poput: kakve haljinice nositi na plažu, a u kojima šetati rivom te koje su idealne odjevne kombinacije za male i velike dječake?

Preslatka Gala, kćer glumice Olge Pakalović, zablistala je u novoj žutoj haljinici, koja je kao inspiracija poslužila i Mirni Medaković da s kćeri Almom iskombinira sličnu odjevnu kombinaciju te različite outfite za male blizanke Zoru i Kaju, koje već ljetuju s bakom i djedom na moru.

Mame sinova- Barbara Vicković i Daria Lorenzi više su pazile na praktičnosti u odijevanju svojih frajera. Barbarin Matija obožava mekane bermude uz koje je Alma kombinirala majicu s natpisom, a Tin je za svoje ljetne izlaske odabrao mekani traper.