Bioderma na proljetnom druženju predstavila Photoderm liniju za zaštitu od sunca

| Events |

Premda je našoj koži uvijek potrebna adekvatna zaštita od sunca, utjecaja sunčevih zraka često postanemo svjesni tek s dolaskom dužih i toplijih dana kada smo suncu izloženiji više nego u jesen ili zimu. Upravo zato, BIODERMA je u svom prostoru 25. ožujka održala predstavljanje svoje Photoderm linije za zaštitu od sunca koji pojačavaju prirodne zaštitne mehanizme u koži. Uz moderatoricu Ivanu Antunović Jović o važnosti adekvatne zaštite od sunca govorila je specijalistica dermatovenerologije prim. dr sc. Gaby Novak-Bilić, dr.med iz poliklinike BINOVA te Koraljka Mlakar i Maja Kurtanjek ispred tvrtke Naos, a na predstavljanju linije okupili su se i prijatelji BIODERME Ana Vilenica, Anita Dujić, Lana Gojak, Iris Pinjuh.

Bioderma

Većina krema za zaštitu od sunca razvijena je isključivo za vanjsku zaštitu što je često nedovoljno i predstavlja tek površno rješenje. Kako bi koži pružili pouzdanu, pravilnu i trajnu zaštitu, BIODERMA je u svojoj liniji Photoderm razvila proizvode za zaštitu od sunca s posebnim Cellular Bioprotection™ patentom, prvim patentom s dokazanim djelovanjem za prirodnu obranu kože od UV zračenja. Umjesto površne, vanjske zaštite, BIODERMA Photoderm proizvodi potiču stanice kože da ojačaju vlastite mehanizme samoobrane i omoguće koži da se efikasnije odupru oštećenjima od sunca. Bioderma Photoderm proizvodi osmišljeni su za svakodnevno nošenje bez obzira na godišnje doba ili jačinu sunčevog zračenja. Stoga, osim proizvoda namijenjenima korištenju na plaži (kada se svi štitimo), BIODERMA u svojoj ponudi ima proizvode koji služe za prevenciju kožnih reakcija (poput alergije na sunce ili kemijske filtere), zaštitu od sunca za osjetljivu kožu, kremu za sunčanje za djecu, suhu kožu, kožu sklonu crvenilu ili hiperpigmentacij, specijalnu zaštitu od sunca za kožu sa sitnim borama i tamnim mrljama, posebnu zaštitu od sunca za masnu kožu sklonu aknama...

Bioderma

Posebnu pažnju BIODERMA je poklonila osjetljivoj koži sklonoj nepravilnostima kojoj je potrebna velika zaštita od sunca. Upravo zato razvila je Touch inovaciju namijenjenu mješovitoj i masnoj koži s mineralnim filterima koji pružaju učinkovitu zaštitu od sunca. Touch tehnologijom, kreme za sunce u dodiru s kožom pretvaraju se u puder, ostavljajući glatku i mat površinu koja traje osam sati. Photoderm NUDE Touch SPF50+ prvi je Bioderma Touch izum u zaštiti od sunca. Svojom svilenkastom teksturom zaglađuje ten, prekriva sitne nepravilnosti, daje koži prirodan izgled s mat efektom. Photoderm COVER Touch SPF50 + najnoviji je član obitelji krema za zaštitu od sunca. Pruža vrlo visoku zaštitu od sunca i potpuno prekrivanje, dopuštajući koži da diše dok u isto vrijeme kontrolira masnoću i matira kožu.

Bioderma

Osim što je predana u stvaranju dermatoloških proizvoda za adekvatnu zaštitu od sunca, BIODERMA jednaku pažnju poklanja i očuvanju eko-sustava. Sa saznanjem da stanje okoliša utječe i na nas same i svjesna da toksični sastojci iz mnogih kozmetičkih proizvoda štetno utječu na životinjski svijet u morima i oceanima, BIODERMA brižljivo bira i ispituje svaki sastojak svojih proizvoda i podržava inicijative za zaštitu morskog okruženja.