Atraktivna imena na rasporedu Wireless Germany festivala

| Events |

Wireless Germany
Wireless Germany

The Wireless Germany je festival moderne glazbe koji se održava u Frankfurtu na Majni 5. i 6. sprnja 2019. godine te predstavlja najznačajnije umjetnike hip hopa, rap-a i urbanog popa u spektakularnom urbanom okruženju. Ove godine održava se na novoj lokaciji i to u zelenoj oazi u centru grada u Alte Rebstockpark-u.

Atraktivni festival privlači publiku nastupima velikih izvođača poput Cardi B. Osim mega popularne američke reperice, na festivalu će nastupiti i jedna od najvećih ikona urbane rap scene - Travis Scott, ali i jedna od najpopularnijih pop/rap grupa - Migos. Uz velikane Travisa, Cardi i Migose na festivalu će također nastupiti i : G-Eazy, Rich the Kid, Ski Mask Slump God , YBN Cordae, Summer Cem, Fero47, Marteria & Casper, Bonez MC i RAF Camora, Rita Ora, Rae Sremmurd, J Balvin, James Blake, Lil Baby, Shirin David, Gunna, Bausa, Ufo361, KC Rebel i Azet & Zuna.

U ponudi su jednodnevne ulaznice za petak, 5. srpnja i subotu 6. srpnja po cijeni od  75 eura te dvodnevne, čija cijena se kreće od 139 eura. Festival nudi i VIP ulaznice s odvojenim ulazom, ekskluzivnim VIP prostorom s pogledom na prvu glavnu pozornicu i zajamčenim pristupom prostorima prednjeg dijela pozornice za petak, 5. srpnja i subotu, 6. srpnja te kombiniranu kartu za oba dana festivala. Cjelodnevne i dvodnevne ulaznice za festival omogućuju vam korištenje javnog gradskog prijevoza u odgovarajućim festivalskim danima.

 Detaljnije informacije o Wireless Germany festivalu možete pronaći na linku.