ALMAfashion od sada i u Jadran čarapama!

| Events |

 

Međusobno podržavanje domaćih modnih brendova ali i ponovno vračanje sjaja domaćoj proizvodnji i dizajnu rezultirali su još jednom divnom suradnjom. Modni brend stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko, ALMAfashion, od sada je dostupan i u prodajnoj mreži kultnih Jadran čarapa.

 „Nekako je to bio logičan slijed - odjeća koja laska svakom tipu građe tijela, kakav je ALMAfashion modni brend i veliki izbor čarapa i baznog rublja, domaće proizvodnje lijepo se upotpunjuju i pružaju suvremenoj urbanoj ženi da se na jednoj modnoj adresi odjene u potpunosti“ - rekla je stilistica i dizajnerica Alma prilikom promocije ove suradnje.

Fuzija mode i domaće proizvodnje svečano je predstavljena na najnovijoj adresi Jadran čarapa - Frankopanskoj 2b (ALMAfashion možete kupiti još u Vlaška 27 i u centru Pule) na kojoj se od jučer mogu kupiti i jedinstvene ALMAfashion 'Korona' haljine i tunike koje su nakon samo nekoliko dana od predstavljanja postale pravi modni hit.

Naime, modeli koji su osmišljeni tako da im se stilizirani ovratnik pretvori u masku praktična su rješenja za sve one koji vode brigu o svojem zdravlju i zdravlju najbližih želeći biti lijepo odjeveni. Za one koje vole modne detalje - ALma je predstavila i pamučne maskice koje su napravljene od tkanina koje dominiraju kolekcijom.

Na promociji ljetne kolekcije ALMAfashion bile su modne urednice, ali i ljubiteljice ovog modnog potpisa - mahom glumice, Mirta Zečević, Barbara Vicković, Vlasta Ramljak, Dajana Čuljak, Mada Peršić i Matija Prskalo. Iako je ALMAfashion ženski modni brend, Alma je u ovoj sezoni napravila i presedan - majice sa stiliziranom maskom/ovratnikom i za muškarce!