Alma fashion ljeto-u fokusu pokrivalice i haljine 'negužvalice'

| Events |

Ljeto je stiglo, s njime i vrijeme vikend putovanja, odlaska na festivale, istraživanje Europskih metropola, ali i zaslužen godišnji odmor.

 

Sve što vam je potrebno su ugodne Högl cipele i sandale te ALMA fashion dobra tunika pokrivalica ili haljina koja se ne gužva i koja se lako modno transformira. U dnevnoj varijanti može biti suknja, a uvečer haljina koja otkriva ramena ili dekolte.

O hit komadima za ljeto 2019. pričalo se na modnoj reviji brenda ALMA fashion, kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko, održanoj u Högl storeu u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu.

Želeći pokazati kako je njezin modni brend zapravo modna priča za sve tipove građe tijela i žene koje nose veličine od 36-46, Alma je na pisti okupila uspješne poslovne žene Hrvatske, ali i zaštitna lica brenda Högl, Barbaru Vicković i Mirtu Zečević. Iz prvih redova Kapsula reviju Život je lijep pratile su brojne ljubiteljice ova dva brenda, među kojima su bile i sestre Neda i Sanja Parmać iz Gelato Sisters benda.

Nikola Zoko


Kako izgleda ljetna Kapsule kolekcija ALMAfashion?

U fokusu je asimetrija koja savršeno laska različitim građama tijela, a u ponudi su haljine koje se vežu na ramenima omogućavajući vam da izaberete dubinu dekoltea, koketne duge i kratke haljine s volanima, asimetrične haljine koje se nose na dvije strane i suknje koje ovisno o željama mogu biti i haljinice.

Ljetnu Kapsula kolekciju, Život je lijep, Alma je dizajnirala u plavim nijansama- od nježno plavo sive pa sve do ponoćno plave koja je osnova za mornarski stil.

Nikola Zoko

Svi modeli na pisti zablistali su u ALMA fashion kolekciji kojoj su točku na 'I' stavile vizažistice Julijana Trdenić, Matea Šipuš, Nikolina Janečić i Paula Junković koje su pokazale kako za ljetni make up vrijedi pravilo 'manje je više'. 

Nikola Zoko

Modni brend ALMAfashion dostupan je na sljedećim adresama- Maxy P ( Zagreb), HR Designe ( Roses designer outlet), Šinjorina ( Rijeka), Showroom ( Slavonski Brod), Hruška, Jabolko... ( Ljubljana).

Kako i priliči Summer party-u nakon revije nastavljeno je druženje u Högl storeu uz ljetnu plažu by Afrodita i ljetne koktele te slastice.

Nikola Zoko