Aleksandra Prijović rasprodala zagrebačku Arenu te odmah zakazala i drugi datum

| Events |

Sold out koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb
Sold out koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

U samo dva mjeseca od najave koncerta Aleksandra Prijović rasprodala je zagrebačku Arenu i time dodatno učvrstila titulu najtraženije mlade zvijezde u regiji. Karata za najavljeni Extra koncert godine - 1.12. više nema! 

Popularna mlada pjevačica je zahvalna, ali ne i iznenađena: "Jedno veliko hvala mojim obožavateljima, mojoj vjernoj publici! Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje i ljubav koju ste mi ukazali. Budite sigurni da nitko neće požaliti što je kupio kartu. Ne mogu reći da sam iznenađena, mogu samo reći veliko hvala, neću vas iznevjeriti! Znate da ja ne volim najavljivati spektakle, ali vjerujte da će nam to svima biti noć za pamćenje. Još malo i vidimo se, jedva čekam!" poručila je Aleksandra za Extra FM.Poznato je da se za njezine koncerte uvijek traži karta više, pa tako i za njezinu prvu regionalnu turneju Od istoka do zapada koje je dio i ovaj rasprodani koncert. Podsjetimo i da je u samo 24 sata od najave koncerta u Zagrebu prodano više od 3 tisuće ulaznica, što do sada nikome njezinih godina nije uspjelo. 

Ubrzo nakon što je rasprodala Arenu, odlučila je razveseliti svoje brojne obožavatelje koji karte za najavljeni Extra koncert godine nisu stigli kupiti na vrijeme: "S ponosom mogu najaviti i drugu zagrebačku Arenu, u subotu - 2. prosinca! Hvala mojoj publici, hvala Extra FM-u na povjerenju i velikoj podršci" - poručila je sretna Prijović.

Njezin glas, energija i nastupi osvojili su srca širom regije. Najavljeni koncerti dio su velike regionalne turneje pod nazivom Od Istoka do Zapada, koju će pratiti vrhunska produkcija i scenografija, otkrila je mlada zvijezda. Publika će tako uživati u brojnim poznatim hitovima, ali i pjesmama s novog albuma - Devet životačija je promocija u tijeku. 

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović

Osim Zagreba, dio turneje su Sarajevo i Beograd u kojem će također pjevati dva dana za redom. Iako ima samo 27 godina Aleksandra već godinama čvrsto drži mjesto najomiljenije i najtraženije pjevačice u regiji, čiji koncerti se rasprodaju u rekordnom vremenu i za koje se uvijek traži karta više.

Svoje ulaznice za novi koncert možete nabaviti putem sustava Eventim.hr