11.listopada započinje nam najukusniji ''tjedan''u godini!

| Events |

Tjedan restorana je gastro manifestacija za vrijeme koje uživamo u fantastičnim jelima po cijeni od 100 i 125 kuna.

Najukusniji tjedan u godini održat će se u periodu od 11. do 20. listopada 2019. godine, a sudjelovati će restorani s područja cijele Hrvatske.

80 restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 10 dana uživare, slavite, veselite se i birate razne ukusne specijalitete.  Izabrati vam neće biti lako jer ćete moći birati između 720 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv.

Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na web stranici Tjedna restorana http://www.tjedanrestorana.com .

Tjedan restorana – tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije

Manifestacija Tjedan restorana održava se, već, osmu godinu za redom. Ova  omiljena manifestacija bronih gastronoma prilika je da posjetite restorane koje tijekom godine nismo bili u mogućnosti posjetiti. Ovo je ujedno i prilika da organizirate ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu, koja je svake godine sve popularnija, a restorani su, svakog puta,popunjeni do posljednjeg mjesta.

Malo više o Tjednu restorana Hrvatska

80 restorana sudionika, koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora, u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike od tri slijeda jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100/125 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina, a vrijednost ponuđenih jela u redovnoj je ponudi minimalno 50% veća.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene.

Nikako nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku, a mi vam želimo dobar tek!