Esquire sa Severinom postao najtraženije izdanje u regiji

| Lifestyle |

Severina i Milan Nikolić
Severina i Milan Nikolić

Da je staviti najvažniju žensku osobu u čijem vremenu živimo (kako tvrdi kultni Esquire) na naslovnicu najbolji mogući potez - svakako je istina. Da će Severina napraviti nevjerojatnu pomamu u regiji s istom naslovnicom se očekivalo, ali da će ista naslovnica proizvesti tako veliku potražnju, ne samo u Srbiji već u svim zemljama bivše Jugoslavije, malo je tko mogao zamisliti.

Severina za Esquire Srbija
Severina za Esquire Srbija

"Suradnja sa Severinom je bila baš onakva kakvu sam i očekivao. Istinske zvijezde imaju širinu i trude se zajedno s ekipom postići najbolji željeni efekt. Severina je bez sumnje jedina zvijezda koju vole svi na prostoru bivše Jugoslavije i koja je zbilja svugdje tražena i dobrodošla. Kako je predstaviti drukčije? Neviđeno do sada? Čitateljima regije smo predstavili jednu blisku intimu Severine. Severinu kada se ugase reflektori, ali ne samo to. Veliku zvijezdu u intimi vlastite sobe kada je prema sebi najiskrenija" izjavio je glavni i odgovorni urednik najvažnijeg svjetskog magazina za muškarce, Milan Nikolić.

Severina za Esquire Srbija
Severina za Esquire Srbija

Esquire Srbija gotovo je rasprodan u manje od 7 dana nakon što je izdanje sa Severinom došlo na police kioska diljem Srbije, ali i regije. Neviđena pomama dogodila se i diljem Lijepe Naše gdje su mnogobrojni čitatelji zvali i naručivali svoja izdanja iz Beograda jer ih nisu stigli kupiti ili uopće pronaći u Hrvatskoj.