Emojiji za one dane u mjesecu

| Lifestyle |

#Femojis

Gotovo da ne postoji emoji koji ne prikazuje kako se osjećamo, što mislimo, što trebamo. No uvijek ima prostora za poboljšanje. U posljednje vrijeme vidjeli smo sve (i više), od Kimojija, na Introjija – emojija za introvertirane. Sada nam Bodyform (na hrvatskom tržištu Libresse) donosi najnoviju evoluciju emotikona: #Femojis.

U slučaju da ne može pogoditi o čemu se radi iz gore prikazanih emojija, #Femojis su dizajnirani kako bi nam govoriti o onim danima u mjesecu u obliku slika. Biranjem pravog emotikona, veoma je lako opisati kroz što trenutno prolazite jer je Bodyform velikodušno pružio šest različitih emojija koji točno opisuju barem jednu situaciju za vrijeme mjesečnice.

#Femojis

Tvrtka tako ozbiljno razmišlja o svojim #Femojisima, da su započeli s peticijom usmjerenom prema Unicodeu, službenoj emotikon tipkovnici,  kako bi u sljedećem ažuriranju uključiti i njihove emotikone.

Svakako je lijepo što se mislilo na nas, no važno je postaviti pitanje: Je li ovo još jedan marketinški trik? Način da Bodyform proda više tampona pod okriljem dobronamjernosti? Može biti. No, bez obzira na cilj, sredstvo je opravdano – bit ćemo sretnije ako ćemo se i preko poruka moći žalite na one dane u mjesecu.