Ekskluzivni pre-shopping Alexander Wang x H&M kolekcije okupio brojne poznate

| Lifestyle |

Sinoć je u H&M prodavaonici u Centru Cvjetnom u Zagrebu održan pre-shopping event uoči lansiranja dugo očekivane kolekcije Alexander Wang x H&M

Mnoštvo poznatih lica poput Petre Nižetić, Lane Banely, Ane Šimić, Luke Nižetića, Barbare Kolar, Nevene Rendeli, Sonje Kovač, Mirne Zidarić, Iris Androšević Pinjuh i mnogih drugih imali su priliku uživati u nezaboravnom shopping iskustvu i osjetiti cool zabavu inspiriranu ulicama New Yorka.

Tom prilikom su Petra Nižetić, Lana Banely, Ana Šimić, Luka Nižetić i Lovro Periša ujedno bili i prvi koji su odjenuli Alexander Wang x H&M kolekciju.

Alexander Wang x H&M kolekcija kombinira modu i sport na najbolji mogući način. Urbani prizvuk kolekcije kao stvoren  za cjelodnevnu jurnjavu gradskim ulicama, ali i za noćni život. Ženski i muški komadi vrlo su nosivi i zabavni - logotipi, popularan neopren materijal i dodaci poput naočala, prostirke za jogu i boksačkih rukavica lako mogu pronaći mjesto kod svakog zaljubljenika u Wang-ov svijet, koji je sada dostupan svima.

Kolekcija Alexander Wang x H&M od danas je dostupna u zagrebačkoj H&M prodavaonici u Centru Cvjetnom!