Dr. Luigi Kids nastavlja s blagdanskom pričom - pogledajte dječji spot sa zvjezdicom RTL-a!

| Lifestyle |

Dr. Luigi Kids

Dr. Luigi Kids dječji spot sa zvjezdicom RTL-a Lanom Rubelj

Nakon lansiranja uspješnog multimedijskog projekta, u sklopu kojeg su se putem raznih zabavnih i edukativnih platformi djeca mogla upoznati s Dr. Luigi medicinskom obućom namijenjenom upravo najmlađima, Dr. Luigi Kids nastavlja pozitivnu blagdansku priču.

Iz inovativne radionice Dr. Luigi Kids 9. prosinca izašla je pjesma Papučice Slatkice koju prati i video spot. Pjesmica i video su svojevrsni nastavak na edukativnu priču „Papučice Slatkice“ objavljenu u Nacionalno-sveučilišnoj knjižnici na čak 10 svjetskih jezika. Glavne likove priče Kralja Izumitelja, Princezu Mudricu i Papučice Slatkice, dječja je publika već imala prilike upoznati 29. listopada u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, a o njihovim novima avanturama slušamo i gledamo u pjesmi i spotu Papučice Slatkice.

Papučica slatkica

Veseli i šareni dječji spot pun pjesme, plesa i zabavnih likova potpisuje mladi redatelj Tadija Tadić, a glavnu ulogu donosi Lana Rubelj, koju će svi prepoznati kao nadarenu RTL-ovu zvjezdicu! Uspješnu suradnju mlada zvjezdica i Dr. Luigi Kids nastavit će i dalje, budući da je Lana s brendom potpisala ekskluzivan ugovor i postala službenom ambasadoricom. U spotu je prati plesni studio Edita Cebalo, dok je Luana Perica autorica teksta pjesme. Ne sumnjamo da će i vaši mališani uskoro plesati i pjevati uz ovaj simpatični dječji spot, i usput poželjeti i vlastite medicinske papučice u slatkim bojama. Dr. Luigi Kids se dosjetio objaviti službeni tekst i note pjesmice, još jednom pokazujući edukativnu svrhu svojih projekata.

Dr. Luigi Kids papuče

Savršen božićni poklon za najmlađe

Dr. Luigi Kids medicinska obuća najbolji su izbor za djecu. Lagane i udobne, izrađene od prirodnih materijala, ove su papučice u veselim bojama savršeni proizvod za mališane. Postojanost i otpornost na deformacije također su veliki plus i garancija bezbrižne igre. Kvalitetu obuće potvrdili su i stručnjaci, a preporučuje ih i prijatelj Dr. Luigi Kids-a, prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, primarijus pedijatar. Uz najnoviji veseli spot i zvjezdicu Lanu Rubelj kao ambasadoricu brenda, ne sumnjamo da će djeca diljem Hrvatske poželjeti upravo Dr. Luigi Kids obuću za svoj božićni poklon.

Ne propustite danas druženje u City Centru East i West na Žutoj Srijedi s maskotama Dr. Luigija - vaši će klinci, uz super zabavu, dobiti i prigodne božićne poklone! Vidimo se u City Centrima u Zagrebu!