Dodijeljene nagrade Story Hall of Fame

| Lifestyle |

Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Severina, Mirna Maras,
Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Severina, Mirna Maras, Martina Podgorski

Nagrade Story Hall of Fame dodijeljene su tijekom glamurozne proslave 14. rođendana Storyja u Laubi – Kući za ljude i umjetnost. I dok su o dobitnicima u 20 kategorija odlučivali članovi žirija Storyja, čitatelji su odlučili o pobjednicima u sljedećih pet kategorija: najbolji modni editorijal, najbolji beauty editorijal, najbolja naslovnica, najbolji celebrity par te zvijezda godine.

Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2015. godine, te sve naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do rođendanskog broja u 2016. kao i lista od četiri osobe koje konkuriraju za zvijezdu godine. Od ove godine uvdena je i nova kategorija čijeg pobjednika također biraju čitatelji – najbolji celebrity par.

Nagradu za najbolji modni editorijal osvojila je Maja Šuput, a najbolji beauty editorial pripao je Ivi Šulentić. Za najbolji film pobjedu je odnio Zvizdan, dok je najbolja predstava Mamma Mia. Najbolja izložba je ELLE Moda i društvo – Vladimira Mirković Blažević i Dorijan Kolundžija.

Najbolji celebrity dizajner je dvojac Envy Room, a nagradu za najbolji modni stil ponijela je Nataša Janjić. Nagradu za najbolji TV show osvojio je Celebrity Masterchef. Horvatovi su proglašeni najboljom TV serijom, dok je nagrada za najbolje muško TV lice pripala Zoranu Šprajcu. Najbolje žensko TV lice je Doris Pinčić.

Najveća zvijezda večeri svakako je bila Severina koja je osvojila dvije nagrade: proglašena je najboljom regionalnom pjevačkom zvijezdom, ali je osvojila i nagradu za najbolju naslovnicu. Najbolja regionalna glumačka zvijezda je Miodrag Krivokapić, a nagradu za najboljeg redatelja odnio je Dalibor Matanić.

Vanda Winter, Maja Šuput, Iva Balaban, Iva Šulentić
Vanda Winter, Maja Šuput, Iva Balaban, Iva Šulentić

Razloga za slavlje imao je i Ivan Pažanin koji je osvojio nagradu u kategoriji Novo liceNajbolja glumica je Tihana Lazović, a glumac Goran Navojec. Najboljom pjevačicom proglašena je Ivana Vrdoljak Vanna, dok je njezin kolega Petar Grašo osvojio nagradu za najboljeg pjevača. Jelena Rozga i Stjepan Hauser su ponijeli nagradu za najbolju priču, a Neno Belan i Maja Posavec za najbolji duet. Najbolji celebrity par su Tarik i Lejla Filipović, dok je Massimo Savić osvojio nagradu u kategoriji Zvijezda godineNagradu za životno djelo pripala je Miroslavu Ćiri Blaževiću.