Dizajnerica Anita Dujić Broadfoot oduševljena iDesign tehnologijom

| Lifestyle |

Organ preko kojeg primamo čak 90% svih informacija iz okoline, oko, svakako predstavlja najvažnije ljudsko osjetilo. Njegova fascinantna funkcija, između ostalih, je da svijet oko sebe vidimo ''u punom sjaju'', kroz čak 10 milijuna nijansi boja. Nažalost, ove brojke kroz životni vijek se smanjuju, a funkcija oka, kao i drugih vitalnih organa, s godinama opada.

Iako postoji nekoliko rješenja ovog neizbježnog problema mnogih od nas, sve više ljudi se odlučuje za lasersku korekciju vida. Ovaj zahvat koji se obavlja unazad 40-ak godina, do danas je toliko napredovao da se smatra najsigurnijim i najuspješnijim medicinskim zahvatom. Razvio se od samih pokušaja da se dioptrija smanji, odnosno popravi, do današnjih metoda kojima se vid uspijeva u potpunosti popraviti - da bude bolji nego s naočalama ili lećama.

Anita Dujić Broadfoot

Cijeli proces dodatno je unaprijedila iDesign tehnologija, koja je svojom preciznošću omogućila savršen vid i pacijentima koji do sada nisu bili kandidati za zahvat. Jedina klinika u regiji koja se koristi ovom tehnologijom je Optical Express, koji je u svojem dugogodišnjem i iznimno uspješnom i predanom radu vid korigirao tisućama zadovoljnih pacijenata. Tom respektabilnom broju od nedavno se pridružila i manekenka i poduzetnica Anita Dujić Broadfoot.

Anita Dujić Broadfoot i Ana Kričković

„Pitaju me zašto sam se odlučila baš za Optical Express? Zato jer su jedni od najboljih u Europi na tom polju, zato jer imaju dugogodišnje iskustvo i vrhunske stručnjake, a samim time i uspješne rezultate. To su razlozi radi kojih sam se prepustila u ruke doktora Grgića. Izabrao je najbolju moguću metodu za moj slučaj i već sada, rezultati su izvrsni, vidim savršeno! Naime, imala sam dioptriju -3.5 na desnom oku,  koja mi je zaista uzrokovala poteškoće u svakodnevnom životu. Također, s obzirom da sam neko vrijeme živjela u Engleskoj, gdje je Optical Express jedna od priznatijih očnih poliklinika, znala sam kako nema razloga za brigu!“ – uz širok osmijeh, priznaje Anita.

Anita Dujić Broadfoot

iDesign uređaj revolucionizirao je proces skidanja dioptrije iz nekoliko razloga: čak 5 puta je precizniji od dosadašnjih uređaja, omogućava zahvat i onima koji do sada nisu bili kandidati za skidanje dioptrije, usavršava već naprednu tehnologiju te omogućava vid bolji nego s naočalama ili lećama.

Ova vrhunska dijagnostika kroji vid prema pacijentovim potrebama kako bi se postigao optimalan rezultat. Iskoristite popust na pregled za lasersku korekciju vida te ukoliko se odlučite za isto, napravite to u vodećoj europskoj grupaciji za lasersku korekciju vida uz određene pogodnosti.

Za više informacija o cijenama i mogućnostima plaćanja, posjetite njihovu web stranicu.