David Beckham i Gordon Ramsay otvaraju zajednički restoran?

| Lifestyle |

David Beckham i Gordon Ramsey
David Beckham i Gordon Ramsey

Tridesetosmogodišnji bivši nogometaš David Beckham i kuliarska tv zvijezda udružili su se sa američkim magnatom Steveom Vynnom kako bi otvorili restoran u njegovom luksuznom hotelu. Gordon već ima tri restorana u Las Vegasu – BurGR restoran u kockarknici i odmaralištu „Planet Hollywood“, steak restoran u hotelu i kockarnici "Paris" i Pub&Grill restoran u hotelu "Caesars Palace"– ali Steve vjeruje da će Davidova popularnost doprinjeti uspjehu novog sportskog bara.

"Strip", dio Las Vegasa, nikada nije bio mjesto tako žestokog natjecanja za hranu, ali Gordonovi ugostiteljski objekti su puni sedam dana u tjednu. On je jedan od najboljih kuhara na svijetu pa je sasvim razumljivo što Vynn misli da bi on trebao imati ovakav restoran u svom hotelu s obzirom da je to najluksuzniji hotel u Stripu“, izjavili su ljudi iz organizacije hotela za britanski tabloid The Sun. "Kada svemu ovome dodate status zvijezde koji ima David Beckham, ovaj restoran ima potencijala da bude glavna tema svih razgovora u Las Vegasu. Steveova ambicija da ima najbolji hotel na svijetu je sasvim jednostavna. On je potrošio više od dvije milijarde funti za Wynn Resort i smatra da bi ga zvijezde poput Gordona i Davida mogle učiniti još boljim“, navodi izvor.

Beckham će u rujnu s Gordonom otvoriti „The Union Street Cafe“ u blizini jedne tržnice u Londonu, a nogometaš je otkrio kako je uzbuđen ovim pothvatom. "Gordon i ja smo veoma dobri prijatelji i uzbuđeni smo zbog projekta koji će se uskoro realizirati, a iako će to biti poslovni pothvat imati restoran će biti jako zabavno" rekao je bivši nogometaš.