Colonia predstavila spot za pjesmu Que sera

| Lifestyle |

 

Boris Đurđević je s pjesmom Que sera nastavio prepoznatljivim smjerom, pa nema sumnje da će nova pjesma Colonije uskoro postati glazbeni hit koji će brzo naći put do vrha hrvatskih glazbenih ljestvica

U Plaza baru jučer je održana premijera novog glazbenog spota Que sera, kojim je zapravo i najavljena nova era popularne Colonije. Spot je već prvim prikazivanjem izazvao veliko oduševljenje, a sigurno će ga prepoznati i mnogobrojni obožavatelji grupe, ali i svi zaljubljenici u dobru i kvalitetnu glazbu. Spot je snimljen pod redateljskom palicom Darka Bušnje, odličan scenarij potpisuje Valerija Đurđević, a sniman je na atraktivnim lokacijama diljem Zagreba.  Za cjelokupan styling u spotu zadužen je bio Marko Grubnić dok koreografiju potpisuje Neven Ivić. U uvod spota uključeni su najpopularniji radijski voditelji iz cijele regije (Filip Jelaš, Emir Cocalić, Saša Smodej, Predrag Popović Pop i Edita Lučić Jelić).

Iako nije imala nimalo lagan zadatak da nastavi uspješnu priču koja Coloniju svrstava među najuspješnije hrvatske grupe, Ivana Lovrić donijela je pozitivan iskorak i energijom ispunila svaki trenutak spota. Pokazala je raskoš svoga talenta, oduševila svojim vokalnim mogućnostima, a svi su pohvalili i njene plesačke dionice odrađene u spotu. Simpatičnom izjavom razoružala je sve prisutne na promociji, kada je izjavila kako je ovo čekala cijeli svoj život i zahvalila cijeloj ekipi koja je brinula o njegom izgledu u spotu.

Uvijek dobro prepoznavajući glazbeni trenutak, Boris Đurđević ponovo ima pjesmu koja će biti prepoznatljiva i slušana, a njegov entuzijazam i želja za stvaranjem sigurno će Ivani i njemu donijeti puno glazbenih pobjeda i budućnost punu glazbenih hitova. Na promociji je zahvalio svih fanovima ali i medijskim predstavnicima, na praćenju rada grupe i na podršci.

Spot će premijerno biti prikazan danas u 17:30 sati u In Magazinu Nove Tv. U međuvremenu grupa je objavila teaser koji možete pogledati klikom na ovaj link.

Grupa Colonia u popodnevnim satima na svojoj službenoj Facebook stranici objavit će link za besplatan download pjesme Que Sera, kao poklon svojim obožavateljima.