Činjenice vezane za seks koje svi podcjenjuju

| Lifestyle |

Instagram/ @explorerssaurus_

Postoji veliki broj članaka u kojima su savjeti parovima što trebaju uraditi kako bi došli do vrhunca, ali je mali broj onih u kojima piše što parovi zanemaruju.

Donosimo vam 4 činjenice vezane za seks koje su ozbiljno podcijenjene:

Ne očekujte da će biti zabavno svaki put
Mali broj parova ima sjajan seks svaki put. Čak i parovi koji svoj seksualni život ocjenjuju fantastičnim, priznaju da samo dva ili tri odnosa od njih deset dovedu do izuzetnog užitka.

Moć ljubljenja
Mnogi parovi podcjenjuju važnost ljubljenja, što je zaista šteta uzmemo li u obzir da je to najbolji način da se uspostavi intimnost i jedan je od najboljih dijelova predigre.

Komunikacija je veoma važna
Iako ste upoznali idealnu osobu i iako ste ludo zaljubljeni, seks vam i nije tako sjajan. Od velike važnosti je održavati kanale komunikacije otvorenim i na taj način nadomjestiti nedostatke tijekom seksa. Razgovarajte s partnerom o onome što vas zapravo muči i na taj način pokušajte pronaći rješenje.

Mozak je najvažniji spolni organ
Najbolji seks se događa onda kada imate duboku vezu sa svojim partnerom. Bez obzira na to jeste li stvarno zaljubljeni u osobu s kojom imate spolne odnose, dobra povezanost nesumnjivo čini seks boljim jer će vam prilikom odnosa biti udobnije i opuštenije.