Čime parovi trebaju završavati radni dan?

| Lifestyle |

Instagram/ @couplegoals

Četiri od pet parova navode društvene mreže kao razlog prekida jer njihov partner provodi puno vremena na internetu, a premalo s njima.

Donosimo vam nekoliko stvari koje možete raditi s vašim partnerom pri kraju napornog dana kako bi održali iskru ljubavi.

Pokušajte kuhati s vašim partnerom jer to stvara divne uspomene. Kada zajedno kuhate, možete jedno drugom pokazati svoje trikove i pričati o tome što ste voljeli jesti kao djeca. Ovo će vam pomoći da se povežete i da naučite funkcionirati kao tim. Završna faza ovoga je da jedete zajedno i rasporedite obveze oko čišćenja.

Još jedna od nekoliko stvari koje su bitne za zdravu vezu je izbjegavanje stresnih situacija i stresnih razgovora. Ako ste imali probleme na poslu, pokušajte ih ispričati u što kraćem vremenskom roku te se zatim fokusirajte na pričanje ljepših stvari koje su se dogodile tijekom dana. Na ovaj način vi i vaš partner nećete preopteretiti jedno drugo i dan poslije nećete imati lošu asocijaciju na vašeg partnera kao nekoga tko vas samo opterećuje problemima.

Prema istraživanjima, parovi koji masiraju jedni druge su mnogo zadovoljniji u vezi nego oni koji to ne rade. Kroz masažu parovi opuštaju jedni druge od stresa, i ako se radilo i o samo 15 minuta dva puta tjedno. Ovo pomaže i psihičkom i fizičkom zdravlju, ali i vezi između partnera.