Chopard Happy Fish pravi je ženski sat!

| Lifestyle |

Chopard Happy Fish sat
Chopard Happy Fish sat

Ljeto vole svi jer se imaju prilike opustiti uz sunce, more i finu ribu. Tijekom kišnih jesenskih i hladnih zimskih dana, uvučeni u prebrzi način života, želeći očuvati zdrav razum, a ne očekujući sunčanije dane, rijetko pomislimo na ljeto. Naše mornarske majice, bijele haljine, slamnati šeširi, rimljanke, japanke i sva ostala odjeća s ikakvim obilježjem sunca i mora nalazi se na vrhu ormara ili tavanu i čeka bolje, sunčanije dane. No Chopard nam donosi dašak ljeta i tijekom zime. Iako je „Happy Fish“ zamišljen kao pravi ljetni sat, jer ipak je tamno plavi s ribicama, možemo se zamisliti kako ga nosimo i zimi. Kada kiša lije već osmi dan, a noge su vam već umorne od Hunterica, samo jedan pogled na vaše zapešće i zraka sunca obasjati će vas u trenu.

Chopard Happy Fish sat
Chopard Happy Fish sat

Happy Fish sat dio je Chopardove Happy Sport kolekcije koja broji preko sto različitih modela gdje je svima zajedničko da unutar glave sata imaju pomične ukrasne dijelove. Ovdje se radi o tri ribice „Nemo“ odnosno riba klaun napravljenih od žutih safira, rubina i oniksa.

Sat dolazi u varijanti od čelika ili 18k crvenog ili bijelog zlata s detaljima od dijamanata, glava mu je promjera 36 mm, a remen mu je presvučen u tamno plavi saten. Uz ribice ide i činjenica da je vodootporan do 30 metara dubine. Ima li neka žena koja ne bi poželjela ovakav „ručni“ akvarij, pogotovo kada u njemu plivaju rubini, safiri i dijamanti.

Chopard Happy Fish sat
Chopard Happy Fish sat