Chanel je otvorio vlastiti Yacht Club

| Lifestyle |

Chanel je otvorio vlastiti pop-up jahting klub na otoku Shelter u New Yorku.

Ekskluzivni prostor nastao je povodom obilježavanja 20. godišnjice Chanelovog ikonskog J12 sata, u znak J-Class jedrilica koje su inspirirale izvorni dizajn.

Pop-up prostor nalazi se u sklopu popularnog hotela Sunset Beach na otoku Long Island, vlasnika Andréa Balazsa. Magnat nekretnina, također, posjeduje popularna luksuzna imanja kao što su Chiltern Firehouse u Londonu, Chateau Marmont u LA-u i lanac hotela Standard.

J 12 Yacht Club odražava suvremenu interpretaciju jahting kluba, kao što to samo Chanel može zamisliti. Na obali otoka Shelter Sound posjetitelji će moći doživjeti Chanel način života na otoku, upotpunjenog s posebno proizvedenim suncobranima, hladnjacima, daskama za surfanje, badmintonom igralištem i ping pongom.

U potrazi odmora od sunca, svoju Chanel ležaljku za sunčanje možete napustiti i povući se  u sobu za igre koja ima klasičnih izbor društvenih igara na ploči. Brand je također preuzeo Sunset Beach butik i stvorio jedinstven prostor za otkrivanje nove J 12 kolekciju.

U nastavku možete pogledati kako izgleda Chanelov luksuzni Yacht Club.

Instagram/@yacht_harbour
Instagram/@bluemoonosh
Instagram/@yacht_harbour
Instagram/@bluemoonosh
Instagram/@yacht_harbour
Instagram/@harpersbazaarhk
Instagram/@harpersbazaarhk
Instagram/@thedownneyteam
Instagram/@bluemoonosh