Četvrtkom uživajte u večerima posvećenim pivi u Buzz baru

| Lifestyle |

Četvrtkom uživajte u večerima posvećenim pivi u Buzz baru
Buzz bar

Vjerojatno se pitate zašto u Zagrebu još uvijek ne postoji mjesto koje može kvalitetno spojiti uživanje u velikom izboru pivi i odličnoj glazbi, pa da nakon koje pive viška možete i pokazati svoje plesne korake na danceflooru, no ne recite dvaput - popularan Buzz bar ima najbolju ponudu koju ćete vidjeti ove veljače!

Naime, Buzz bar i pivovara i pivnica Medvedgrad pripremaju vam pivske večeri s live svirkama talentiranih glazbenika u kombinaciji s Medvedgradovim legendarnim pivima po sniženim cijenama. Večeri će se održati svakoga četvrtka počevši s 5. veljače kada organiziraju "Lov na zlatnog medvjeda". Tad će vas zabavljati bend The Changes, blues sastav proglašen najboljom blues-skupinom natjecanja Blues Challenge 2012. Članovi grupe od tada redovito sudjeluju na blues-događanjima, blues-festivalima (Sugar cube Festival Županja, Sisak, Blues, rock and country festival Velika Gorica, Brseč Blues festival...), a začetnici su i prvog blues-festivala u Velikoj Gorici. Neki od glazbenih velikana koji su imali utjecaja na bend The Changes su BB King, Elmore James, Bessie Smith, Bettye Lavette, Willie Nelson, Beth Hart, Eric Clapton i Bo Diddley - kao što vidite, zabava je zagarantirana.

Međutim, Buzz se pobrinuo i za mnoštvo nagradnih igara kako bi svoje goste zabavljao baš svaki dan. Ponedjeljkom će Buzz na svom fan pageu postavljati nagradna pitanja vezana uz Medvedgrad, a četvrtkom će objavljivati pobjednika koji za nagradu dobiva 2 gableca i six-pack karton pive "Grička vještica". Između ostaloga, možete zaigrati i "Beer Master", igru koja vas izaziva da osvojite titulu prvaka u ispijanju piva u Buzzu! Sve što trebate je obratiti se konobarima na šanku i potrubiti trubu za sudjelovanje, a ako razbijete postavljeni rekord, Buzz te časti ispijenim pivima. Pravila igre su sljedeća: Prvu pivu morate popiti na "eks", a sljedeću možete sporije no ne smijete je odvajati od usana. Između svake pive imate najviše 5 sekundi pauze. Prva granica je 1 litra, a možete je srušiti doslovno od ponedjeljka do nedjelje. Beer Master mjeseca dobit će i svoje počasno mjesto na Buzzovom zidu - bit će to pravi hall of fame s fotkama najboljih od najboljih! Situaciju će vam sigurno olakšati i činjenica da se u Buzzu tulumari svaku večer od utorka do subote, pa ako ne uspijete, možete probati već sutradan. 

Je li nam sada vjerujete da će veljača biti najzabavnija u Buzzu? Vidimo se!

Četvrtkom uživajte u večerima posvećenim pivi u Buzz baru
Beer Master