Brojne poznate dame zablistale na modnom druženju Malai Concept Storea

| Lifestyle |

Olja Vori, Lana Banely, Lejla Filipović, Iva Balaban
Olja Vori, Lana Banely, Lejla Filipović, Iva Balaban

Jučer je u Teslinoj ulici u Malai concept storeu održano lijepo i zanimljivo modno druženje u kojem su predstavljeni novi modni brendovi, ali i Show room trgovina koja je postala nezaobilazno mjesto modno osviještenih žena svih generacija. A što novo nudi Malai došle su vidjeti i Lejla Filipović, Iva Balaban, Olja Vori, Lana Banely, Una Zima, Ecija Ivušić i Martina Podgorski, dizajnerice Majda Postružin i Žana Jurišić, kojima je zajedničko da vole dobre i kvalitetne komade odjeće, ali i da te iste komade odjeće odlično kombiniraju tijekom svojih svakodnevnih obaveza.

Ecija Ivušić, Lejla FIlipović, Iva Balaban, Martina Podgorski
Ecija Ivušić, Lejla FIlipović, Iva Balaban, Martina Podgorski

Uz vrhunsku glazbu, ukusne zalogaje Bistroteke, te odličan Mia Freixenet Moscato Fruity & Sweet pjenušac, čime je ovo modno druženje dobilo posebnu draž, a Malai concept store potvrdio kao odlično mjesto za sve ljubiteljice vrhunske mode i prepoznatljivog stila koje ne pristaju na kompromise i uvijek biraju samo najbolje.

Malai Concept Store
Malai Concept Store

Malai svojim klijenticama i kupcima uvijek želi ponuditi nešto novo i drugačije, šireći svoju ponudu uvijek je korak ispred konkurencije, a prateći zahtjeve tržišta ovaj concept store uvijek je na najvišem nivou kada je moda u pitanju. Modni brendovi zastupljeni u Malaiu dolaze iz različitih dijelova Europe: Engleske, Španjolske, Njemačke, Italije, Cipra ali i iz Australija i Tajlanda s ciljem da ponuda uvijek bude u skladu s očekivanjima i standardima na koje je Malai navikao svoje vjerne kupce. Tako u Malaiu možete pronaći Croon ručno izrađene cipele koje su se u Europi do sada mogle kupiti samo u Londonu u Browns Fashionu, također tu su i MOU zimske čizme Eskimo dizajna, ispunjene toplom vunom, ali i Anniel buce koje se ručno izrađuju u Italiji.

Brojne poznate dame na druženju u Teslinoj
Brojne poznate dame na druženju u Teslinoj

Kada je odjeća u pitanju u Malaiu možete pronaći Njemački brend - IQ Berlin, brend specijaliziran za izradu termoizoliranih parki. Malai također već treću sezonu uvozi i Urbancode London, mladi brend iz Londona koji se u vrlo kratkom vremenu integrirao u najuspješnije modne platforme, a od brendova koji su se do sada mogli naručivati samo preko web platformi su i australske Lespecs naočale. Uz sve nabrojane brendove Malai se može pohvaliti i modnom markom Mekkdes, Raceu šeširima, Darccy kolekcijom, brendom Mooi iz Milana, brandom Meraki iz Cipra, grčkim brendom Ancient Kallos, ali i ukrajinskim nošnjama mlade dizajnerice Iriške te čitavim nizom noviteta koji će oduševiti sve one koji zavire u jedinstveni prostor ovog concept storea. 

Malai Concept Store
Malai Concept Store