Brojne poznate dame okupile se na valentinovskom LOVEMia druženju

| Lifestyle |

Bliži se Valentinovo, stoga je u zagrebačkom showroomu na Kvatriću dizajnerica brenda LOVEMia, Tamara Novosel organizirala druženje s novinarima i gostima koji podržavaju njezin, sve popularniji domaći brend. U kratkom roku zavoljele su ga i brojne poznate osobe, među kojima Senka Turina, Sarah Josipović, Hana Hadžiavdagić koje su i prisustvovale ovom predvalentinovskom druženju. 

Brojni poznati na druženju u showroomu brenda LOVEMia

Kako se Tamara voli izraziti, njezina je modna priča zapravo čista "ljubav utkana u modu", jer su ručno heklana srca poslala zaštitni znak odjeće koju stvara. Uz slatke zalogaje i šampanjac u njezinu showroomu predstavljena je tako kolekcija proljeće/ljeto 2016, koju čine majice od visokokvalitetnog pamuka s našivenim helkanim srcima, kao i lepršave i prozračne tunike i haljine koje svaka trendseterica voli imati u svom ormaru. 

LOVEMia "matching outfit"

Naravno, kao i svaki komad do sada,i odjevni predmeti iz ove kolekcije dolaze u veličinama i za mame i za njihove malene kako bi imali tzv. "matching outfit", trend koji je LOVEMia brend i pokrenuo na domaćoj modnoj sceni.

Ljubav se slavi svaki dan, a ne samo na Dan zaljubljenih. Uživajte u novoj kolekciji i nosite je s ljubavlju!

LOVEMia - Valentinovo druženje