Božićna bajka je već počela... posjetite Finjak!

| Lifestyle |

Božićna bajka u Finjaku by Denis Svirać

 Još jedna izazovna godina je iza nas, puno loših vijesti i neizvjesnosti... Istina. Ali ekipa iz Finjaka je danas odlučila biti potvrda da na njih možete računati kada je riječ o dobrim vijestima i zasigurnom stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.

 Kako bi rekao jedan slučajni prolaznik koji je naišao dok se kulisa spremala: „Hvala Vam ljudi, ovo mi je danas trebalo“ pa "Hvala Vam da zajedno dočekujemo 5 godinu za redom u čarobnoj bajci caffe bara Finjak" - rekao nam je mladi i podezaetan vlasnik Finjaka, Denis Svirać.

Božićna bajka u Finjaku by Denis Svirać
Božićna bajka u Finjaku

 I ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje obasjavaju i najtmurnije zimsko nebo), možete popiti tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (pripremano po posebnoj tajnoj recepturi) i uživati u slasnim zalogajima domaćih kobasica.

 Svakako morate probati i kuhanu rakiju, po recepturi kuće. Ako znate da je vino dobro, rakija je možda još i bolja.

 Za mališane koji su s roditeljima česti posjetitelji čarobnog Finjaka, nudi se naslađa topla čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

 Visoki stolovi su ustvari ručno oslikane bačve s likom orašara, a djelo su također simpatičnog vlasnika Denisa, inače akademskog kipara, raspored stolova na pristojnoj udaljenosti, sve po epidemiološkim mjerama.

 Također, sva hrana i piće poslužena je u ambalaži „to go“ pa za sve one koji ne vole hladnoću ili samo žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine, to i mogu.

 Ako želite osjetiti božićnu bajku i prije nego je počela, obavezno posjetite Finjakovu čaroliju smještenu u dvorištu Vlaške 78 u Zagrebu, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, dobra hrana i piće. Kako bi zaboravili na sav niz nedaća koje su nas sve snašle ove godine, uronite u finjakovu čaroliju, stvarajte i dijelite svoje sretne trenutke i uspomene na društvene mreže uz #božićnabajkaufinjaku, jer za sretne trenutke vrijedi živjeti!