Božična bajka Harrodsa i Valentina

| Lifestyle |

Ovaj Božić Harrods će postati  pravo magično kraljevstvo za sve male djevojčice. Naime Harrods će u suradnji sa Disneyem spojiti glamur, bajke i princeze. Već u studenom kada započinje ova zimska bajka, kultna će robna kuća otkriti cijelu seriju izloga koji će prikazivati klasične Disneyeve princeze u novim, modernim, samo ne klasičnim couture izdanjima. Neki od dizajnera koji će sudjelovati na ovom bajkovitom projektu kako bi odjenuli princeze su Valentino, Elie Saab, Versace i Oscar de la Renta.

Ovi savršeni izlozi koji će nas sve vratiti u djetinjstvo, a opet dati nam novi, moderniji pogled na bajke biti će popraćeni serijom događanja i promocija u samom Harrodsu koji će tijekom božičnih blagdana slaviti princeze poput: male sirene Ariel, Aurore tj. Trnoružice, Snjeguljice, Belle iz Ljepotice i zvijer, Pepeljuge, Aladinove djevojke Jasmine, Pocahontas, Mulan i Zlatokose.

Povodom ove suradnje, voditelj imidža kuće, Mark Briggs je izjavio kako svake godine pokušavaju imati božičnu temu koja će inspirirati, oduševiti i očarati njihove kupce. Smatra kako je je ova suradnja odlična za Harrods jer im dozvoljava da kombiniraju božični duh, luksuznu odjeću, modu i nostalgiju kako bi potaknuli kupnju. Sigurni smo da je ovaj potez čisto komercijalan i baziran na zastrašujućim božičnim shopping groznicama, ali nama je svejedno super. Tako je Harrods odlučio čak cijeli četvrti kat od 7000 kvadrata posvetiti upravo Disneyevim princezama gdje će se se u privremenom pop-up dućanu moći kupiti razni limitirani proizvodi sa Disneyevim princezma. Sigurni smo da će upravo na ovom katu mnogi roditelji odabrati poklone za svoje male princeze. I neka, kad je Božić neka se svi vesele!