Borboleta gift box idealan je znak pažnje

| Lifestyle |

Gotovo svatko je u djetinjstvu imao kutijicu u kojoj je brižljivo čuvao komadiće sreće: narukvice prijateljstva, mamin ruž, prazne bočice parfema, tajni dnevnik, bombon koji smo sakrili od brata, grožđanu mast itd. Našla bi se povremeno u toj kutijici i  koja izblijedjela ulaznica s nekog dogadjaja koji nas se posebno dojmio. Tada smo sanjarili o škrinjama s blagom zakopanim na nekoj karipskoj plaži, maštali o tajnim gradovima od zlata, skrivenim u prašumi, lebdjeli nad zelenim brežuljcima, a kada smo odrasli, neke smo snove pretvorili u stvarnost, većinu nažalost i zaboravili, a kutijicu smo zagubili. Imamo i previše opterećenja, nemamo vremena, a, uostalom, kutijica sa sitnicama- pa to je djetinjasto i beskorisno.

Ipak, ovih dana, u godini prepunoj izazova, ta zaboravljena prašnjava kutijica nam omogućuje da opet putujemo u mislima i obojimo i najsivlji dan, da utjehu potražimo u svakodnevnim ritualima, i instinktivo pružimo ruke jedni drugima. Vrijeme je u kojem ljepotu nalazimo na potpuno neočekivanim mjestima, kada je životni stil poprimio sasvim drugačiji oblik, kultura postala luksuzom, a zdravlje je nevjerovatno skupocjeno.

Dok svijet, zaustavljen, napeto iščekuje najintrigantniju kutiju godine, onu punu cjepiva, a mi čeznemo za stvarima koje smo do jučer uzimali zdravo za gotovo, jedno jutro ćete se probuditi i na kućnom pragu će vas dočekati kutijica. Unutar Borboleta box-a naći ćete bogati izbor pomno odabranih poklona koje ćete poželjeti podijeliti s najbližima, a i onim udaljenima. Od nas vama, uz želju da i ove godine širimo ljubav i radost. Jer to je ono što nas čini ljudima. #allaboutlove