Bloom će svakoj ženi uljepšati dan!

| Lifestyle |

Bloom Hrvatska

Svaka žena za svoj dan očekuje dvije stvari: da im možete pročitati misli te saznati što žele i/ili buket cvijeća – s njime ne možete nikako pogriješiti.

Svatko tko se odluči nabaviti Bloom, buket cvijeća u preslatkoj kutiji dizajniranoj i proizvedenoj u Hrvatskoj, odabire poklon kojeg se ne zaboravlja tako lako. Na poleđini svake kutije nalazi se prostor gdje možete napisati osobnu poruku te tako poklon učiniti još posebnijim i intimnijim. Dan žena idealan je za poklanjanje Blooma svojim boljim polovicama, mama, bakama, sestrama, tetama, prijateljicama ili pak tajnim simpatijama. No tko kaže da bilo koji drugi dan nije idealan za Bloom? Mi ne.

Bloom Hrvatska

Mlada mama i osnivačica Blooma Irma Zovak ispričala nam je kako je do ove ideje došla: „Željela sam ljudima pružati priliku da ispričaju svoju priču, svoje osjećaje. U našim užurbanim životima često se događa da zaboravljamo na najbitnije stvari, a to su ljubav i, još bitnije, iskazivanje ljubavi. U mojoj glavi ovako nešto bilo je savršeno rješenje.”

Osim Irme, na projektu su sudjelovali mnogi mladi zagrebački kreativci koji su svaki na svoj način ovaj buketić učinili još slađim. „Na samom početku projekta željela sam nekoliko stvari napraviti drugačije od ostalih, a na kraju je to rezultiralo proizvodom kojeg imate priliku vidjeti danas.”

Bloom je u potpunosti ekološki prihvatljiv – svaki se buket priprema od svježih ruža posebno biranih kako bi što duže opstale. Otpad u smislu viška cvijeća ne postoji, a ostatci od lišća i stabljika se posebno recikliraju.

Lucija Lugomer i Bloom

Djevojke koje obožavaju Bloom sve su od reda mlade, prekrasne i inspirativne cure koje s kojima se volimo poistovjećivati. Najdraža suradnja koju je Bloom ostvario do sada je ona s našim najpoznatijim „plus size“ modelom Lucijom Lugomer: „Lucija je jedna vedra i pozitivna osoba koja doista može biti inspiracija svakoj ženi. Predstavlja apsolutno sve što želimo da se veže uz naš brend, a to je da je svaka žena lijepa žena te da je još i ljepša okružena cvijećem.”

Bloom Hrvatska

Bloom želi darivanje cvijećem približiti mlađim generacijama koje su pomalo izgubile i zaboravile tu naviku, ali i istovremeno starijim generacijama predstaviti klasičan buket u jednom malo drugačijem i inovativnijem ruhu. Zbog užurbanog načina života većina ljudi je smetnula s uma da mali znakovi pažnje puno znače i da mogu voljenoj osobi promijeniti cijeli dan na bolje, stoga ne birajte datum kada mislite poklonite buket – nabavite Bloom bilo kada i oduševite svoje najdraže divnom gestom.

Bloom djevojke

Kako se cijela filozofija iza ovog prekrasnog buketa koncipira na ljepoti sretne i voljene žene, Dan žena poseban je dan za Bloom.  Ukoliko vaši voljeni ne mogu čitati misli, a poprilično ste sigurne da ne razumiju vaše suptilne znakove da vam je Bloom ono što želite, ne očajavajte! Wall hr. u suradnji s Bloomom odlučio je nagraditi jednu od vas sretnica i tako vam osigurati najljepši Dan žena!

Više o nagradnoj igri potražite na facebook stranici portala Wall.hr, a ostale informacije o Bloomu možete pronaći na www.bloom.hr, facebooku Bloom Hrvatska ili Instagramu Bloom Croatia.

Bloom Hrvatska