Bliži nam se Dan žena - donosimo vam prijedloge kako ga proslaviti

| Lifestyle |

Dan žena

Dan žena je za par dana. Unazad godinu dana sve je drugačije nego prije pa će stoga i osmi mart biti drugačiji od svih prethodnih. Osim što se nalazimo usred pandemije koronavirusom 8.3. ove godine pada na ponedjeljak, to jest početak radnog tjedna. Iz tih razloga opcije za proslavu osmog Marta su nam ograničene stoga smo Vam mi odlučili predložiti razne opcije kako možete obilježiti Dan žena te razveseliti svoju bolju polovicu, mamu, sestru ili prijateljicu.
1. Večera
Nakon duga tri mjeseca ugostitelji su otvorili svoja vrata tako da je Dan žena odlična prilika za počastiti romantičnom večerom i finim jelom.

Večera za Dan žena

2. Kokteli
Kako su restorani otvorili svoja vrata, tako su i kafići spremni ugostiti Vas. Za proslavu Dana žena predlažemo Vam odlazak u neki kafić intimne atmosfere gdje se možete opustiti uz čašu dobrog vina ili fini koktel.

Opuštanje uz omiljeno piće

3. Kino
Kino je vječni klasik i svi vole ići u kino. Izaberite film, a nakon kina možete otići u šetnju ili na vidikovac na kojem se pruža pogled na grad.

Odlazak u kino

4. Ugodna večer kod kuće
Budući da je novo normalno i dalje na snazi i da se nalazimo usred pandemije jedna od opcija definitivno je i ostanak kod kuće. Intimna atmosfera vlastitog doma pruža puno mogućnosti. Uživanje uz film, kuhanje, bocu vina, vruću kupku ili što god Vam padne na pamet kako bi obradovali voljenu ženu.

Romantična večer kod kuće


5. Piknik
S obzirom na to da nam je došlo toplije vrijeme piknik nakon posla uopće nije loša ideja. Sve što Vam je potrebno za piknik jest dekica, hrana i boca vina. Piknik možete organizirati kao iznenađenje nakon, posla pripremiti nešto fino za pojesti ili naručiti iz omiljenog restorana kupiti bocu vina i garantiramo Vam kako će se Vaša omiljena žena oduševiti inovativnošću.

Piknik