Beyonce i Jay Z nepozvani upali na vjenčanje?

| Lifestyle |

U slučaju da ste propustili nevjerojatan nastup Beyonce na MTV Video Music Awards ili vas pojavljivanje Blue Ivy na pozornici nije uvjerilo kako su sve one glasine o razvodu s Jay Z-jem lažne, predlažemo da pogledate fotografije s njihovog posljednjeg zajedničkog odmora. Par je trenutno na zasluženom odmoru od "On The Run" turneje u bajkovitom gradiću Portofinu na talijanskoj rivijeri.

U nedjelju, Beyonce (33) i Jay (44) šetali su, držeći se za ruke, po ovom nevjerojatnog ribarskom gradiću te u svom obilasku naišli na malu crkvicu. Kada su pogledali unutra, vidjeli su kako je u tijeku vjenčanje - i naravno da su morali uletjeti!

Mladenka nije imala problema s pažnjom koju joj je preotela na trenutak jer - BEYONCE. I kome uopće treba vjenčani portret kad imate selfie s Beyonce na svoj veliki dan?

Ostavljajući mladenku sretnijom nego ikad, Beyonce i Jay Z uputili su se na jahtu kako bi odradili preslatko slikanje sa svojom kćeri Blue Ivy (3)

Dižemo imaginarnu čašu u zrak u čast njihovom sretnom, mirnom odmoru - jer ovo dvoje još ima za odraditi i europsku turneju.

(I naravno da mogu upasti i na naše vjenčanje kad god to žele. Samo nam recite gdje da pošaljemo pozivnice.)