Antonija Blaće oduševljena novom Philips parnom postajom

| Lifestyle |

Antonija Blaće oduševljena novom Philips parnom postajom
Antonija Blaće oduševljena novom Philips parnom postajom

Philips je predstavio na tržištu PerfectCare Elite, parnu postaju s kojom glačanje nikada nije bilo jednostavnije i brže. Skraćujući vrijeme glačanja uz visoku učinkovitost, parna postaja PerfectCare Elite ostavlja više slobodnog vremena za sve ostale aktivnosti kojima se želite posvetiti.

PerfectCare Elite je parna postaja dizajnirana za jednostavno i ugodno glačanje, opremljena najlakšim glačalom na tržištu, koje pouzdano izravnava sve nabore na svim vrstama odjeće, od trapera do svile, i to bez namještanja temperature.

Ne mogu vjerovati da ovo kažem, ali glačanje je zabavno!
Ne mogu vjerovati da ovo kažem, ali glačanje je zabavno!

Antonija Blaće, poznata televizijska voditeljica, među prvima je imala priliku isprobati PerfectCare Elite parnu postaju i sama se uvjeriti u sve prednosti koje ova inovacija nudi. Zbog posla kojim se bavi puno vremena provodi na snimanjima, a vremena za kućanske poslove gotovo da i nema. Moram priznati da nisam tipična kućanica, zapravo mi tempo života ni ne ostavlja prostora da se tome posvetim. Ali Philipsova parna postaja oborila me s nogu. Nije važno glačam li svilenu haljinu, sportsku majicu ili košulju, sve je tako brzo i jednostavno. Nisam nikad mislila da ću ovo izgovoriti, ali glačanje s PerfectCare Elitom je super zabavno i preporučujem ga svim srcem“, izjavila je Antonija.

“Kao vodeći brand glačala u svijetu, posvećeni smo smislenim inovacijama koje proces glačanja čine jednostavnijim. Znamo da je vrijeme dragocjeno i da nitko ne želi previše vremena provesti za daskom za glačanje. PerfectCare Elite idealno je rješenje za ovaj problem, jer jamči najbolje rezultate u malo vremena”, ističe Božena Brnas, marketing manager iz Philipsa.

Antonija Blaće glača uz Phillips
Antonija Blaće glača uz Philips

PerfectCare Elite parna postaja nastala je kombiniranjem brojnih Philipsovih inovacija. OptiTemp tehnologija tako jamči glačanje bez progorijevanja za sve vrste tkanina, daje osjećaj pouzdanosti čak i kada glačate svoje najosjetljivije komade odjeće. Više ne morate brinuti o mijenjanju temperature kad prelazite s jedne vrste tkanine na drugu, čime štedite vrijeme i izbjegavate nepotreban stres.