Aktivnosti koje možete raditi s partnerom i psom

| Lifestyle |

Instagram/ @negin_mirsalehi

Vaše srce ukrali su dvije ljubavi, vaš partner i vaš kućni ljubimac.

Oboje volite beskrajno i ništa vas ne čini sretnijima nego kada ste svi zajedno.

Možda će potrajati neko vrijeme kako bi se vaš krzneni prijatelj upozna s novom osobom ako ste u kraćoj vezi pa bi tako, možda, bila dobra ideja organizirati aktivnosti oko ideje druženja vašeg psa i vašeg novog partnera .

No, čak i ako vaš odnos nije nov, postoje mnogi posebni planovi koje možete napraviti kao trio, koji će vam ugrijati srce.

Pronalaženje aktivnosti koje možete raditi s vašim partnerom i s vašim krznenim ljubimcem inovativan je način organizacije spoja koji će vam pružiti drugačiji oblik druženja.

U nastavku pročitajte ideje za aktivnosti koje možete raditi s vašim psom i partnerom.

Otiđite na vikend putovanje

Mini bijeg je uvijek odličan izbor za vezanje. Istraživanje novih mjesta ne daje vam samo priče za pripovijedanje, već i trajne uspomene. Pronađite hotel ili stan koji možete iznajmiti, a koji prima kuće ljubimce, te provedite dane u šetnji, obilasku plaže ili pronalaženju skrivenih mjesta s vašim psom na mjestu koje ste oduvijek željeli posjetiti.

Uključite svog partnera u obuku

Ako je vaš pas dobar u učenju novih trikova, vi i vaš partner mogli biste ga pokušati zajedno naučiti nove. Ako vaše štene već ima osnove poput prevrtanja i igranja bacanja loptice, pokušajte savladati nešto jedinstveno poput davanja šape ili visokih pet.

Pokrenite Instagram za svoje štene

Ako već nemate Instagram za svog psa, započnite ga odmah. To je zabavan način za dijeljenje svih simpatičnih fotografija koje imate od svog šteneta, a ujedno vam i  pomaže da oslobodite malo prostora u memoriju svoga telefona. Podijelite podatke o prijavi sa svojim partnerom kako bi oni također bili zaduženi za dodavanje postova i ažuriranje priče kada vaš pas učini nešto što im se sviđa te nemojte zaboravite uzeti grupnu fotografiju.

 Snimite obiteljski portret za praznike

Ako je jedna od vaših tradicija slanje čestitki za vašu obitelj i prijatelje, pozovite svog partnera da vam se pridruži. Nabavite odgovarajuće pulovere za vas dvoje i vašeg psa, slikajte se te pošaljite najbolju fotografiju svojim bližnjima.