kofer. je idealna destinacija za last minute shopping božićnih poklona

| Lifestyle |

Hrvatski brend kofer. omiljena je destinacija svih Zagrepčana i njihovih posjetitelja za kupnju originalnih poklona, a posebno tijekom Adventa u dućanu se stvara gužva.

Baš je zato, ove godine, ponuda božićnih poklona još bogatija, a mogu se pronaći brojne sitnice, ali i nešto konkretniji paketi, po nešto za svačiji ukus i džep.

Kao najveća novost ističu se kofer. keksi nastali u suradnji sa slastičarkom Ivanom Čuljak. Naime, ova ljubiteljica kolača je koristeći začine koji najčešće završe u gin toniku ili nekom drugom koktelu, stvorila kekse neobičnih okusa, koji dolaze u specijalno dizajniranoj kutiji, a u njima se nalaze tri vrste keksa. Oni od ruže, bijele čokolade i bučinih sjemenki, oraha, naranče i čokolade te kokosa, badema i bijele čokolade.

U pakiranju, koje možete pronaći po cijeni od 36 kuna, nalazise šest komada keksi.

Kupiti se mogu i popularne kofer. kuglice, ona punjena s mini verzijom škotskog Hendrick's gina, po cijeni od 90 kuna, dostupna je u sedam različitih verzija, s dodatkom začina kao što su pupoljak roze ili žute ruže, borovica, dehidrirana limeta, cvijet hibiskusa...

U blagdanskoj ponudi nalaze se i poklon paketi, njih čak 41, koji su dostupni u mini, ali i velikim verzijama, a ljubitelje gina posebno će oduševit kofer. gin box u kojem se nalaze boca irskog Gunpowdera, koji svoj zanimljiv okus duguje istoimenom čaju, ali i limeti, limunu i grejpu te bočica Thomas Henry tonika i začini koji komplimentiraju ovom piću, a ovaj paket možete pronaći po cijeni od 395 kn.

Među mini boxevima ističe se onaj novi, u kojem se skriva bočica Diplomatico ruma, koji se konzumira uz dodatak Thomas Henry Coffee tonika i kardamoma te koji dolazi u epruveti po cijeni od 110 kn, a kao jedan od najatraktivnijih poklona nametnula se Botanica kutija sa začinima. U metalno-staklenoj ambalaži Botanica kutije krije se šest različitih začina kojima možete dekorirati svoj gin tonik ili ih, pak, možete iskoristiti za pripremu slastica. Cijena ove kutije je 320 kuna.

Novitet u ponudi su i rokovnici "sama pamet" za čiju je ideju i dizajn zaslužan kofer. tim, a rokovnik je dostupan u tri verzije - crnoj, bež i bordo. Sveukupno 200 stranica, po cijeni od 140 kuna, spremno je za ispisivanje novogodišnjih odluka i planova.

Mirisne svijeće također su dio standardne ponude brenda kofer., a ove sezone brend je surađivao s dvije umjetnice. Ilustratorica Martina Lučin zaslužna je za motive s macama, dok je Lana Hudina, nacrtala božićnu ilustraciju Adventa. Svijeće su oplemenjene mirisom "Christmas spice", a pronaći ih možete po cijeni od 70 kuna.

U dućanu brenda kofer., na adresi Gundulićeva 13, kao i u pop-up storeovima u City Centeru One East i Arena Centru, može se pronaći sav božićni asortiman, kao i nove kofer. kuglice sa začinima, pregršt gin boxeva, poklon paketa, rokovnika, svijeća i začina, a više informacija možete pronaći na web stranici  brenda na kojoj se nalazi webshop, kao i na Instagram profilu brenda.